u10-es kézilabdatorna

2018.06.28. 13:31

A házigazda nyerte a Veszprém Kupát

A házigazda DEVM Veszprém együttese nyerte a 2018. évi Veszprém Kupát, az U10-es korosztály számára megrendezett utánpótlás-kézilabdatornát. A másik két érem is megyei csapatokhoz került.

B. Virág Rita

A DEVM Alapítvány idén is megrendezte hagyományos utánpótlástornáját, ahol nyolc együttes mérte össze erejét. A résztvevők U9-es szivacslabdával játszottak a 2x15 perces mérkőzéseken és a 20x30 méteres játéktéren.

Kemény küzdelem a Veszprém-Herend mérkőzésen

A küzdelmek két négyes csoportban kezdődtek meg. A körmérkőzéseket követően a helyosztókkal folytatódtak a csatározások, a kvartettek azonos helyezettjei mérték össze erejüket.

Eszerint a 7-8. helyért a Zirc II és a Győri FKKA II játszott, és utóbbi óriási csatában 20:21-es sikert könyvelhetett el.

Az 5-6. helyért a Zirc I és a Telekom Tapolca küzdött. A tapolcaiak ellentmondást nem tűrő sikert arattak 26:15-re.

A bronzérmet a balatonfüredi Eötvös iskola alakulata szerezte meg, miután a Győri FKKA I ellen 18:13-ra nyert.

A kupagyőztes DEVM Veszprém csapata Fotó: Zwicker Tamás

Az aranyéremért a hazaiak, a DEVM Veszprém és a Várpalotai Bányász mérte össze erejét. Érdekesség, hogy mindkét csapat veretlenül nyerte meg a csoportját.

A fináléban végül a Marosné Bedőcs Katalin edző vezette veszprémi társaság 26:15-re magabiztosan nyert a Forgács Ferenc edző irányította Várpalotai Bányász SK-val szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!