VÚK

2018.06.18. 22:31

A szinkronúszó lányok hat érmet nyertek a szezonzáró viadalon

Szép eredményekkel tértek haza a Veszprémi Úszó Klub (VÚK) szinkronúszói a közelmúltban megrendezett szezonzáró versenyről.

B. Virág Rita

Minden dicséretet megérdemelnek a szinkronúszók Fotó: VÚK

A Delfin-kupán huszonnégy fős delegációval vett részt a (21 versenyző, három edző). A monori viadalon már nemcsak az évek óta együtt készülő felnőttek, hanem az utánpótlás, sőt a legifjabb generáció is bemutatkozott.

Vegyes kombinációs kűrben aranyérmet nyert a Kristóf Julianna, Szöllősi Vivien, Krasznai Lilla, Horváth Boglárka, Balogh Kinga, Farkas Luca, dr. Kovácsházy Eszter összeállítású felnőttalakulat.

Minden dicséretet megérdemelnek a szinkronúszók Fotó: VÚK

A 2006–09-es korosztályban szintén aranyérmet vehetett át a Burger Ágota, Koncsol Jázmin, Szabó Hanna, Horváth Adél összeállítású csapat. Ugyanebben a kategóriában ezüstérmes lett a Tóth Eszter, Rábai Míra, Seres Júlia, Nagy Vivien összeállítású társaság. A 2003–05-ös korosztályban ugyancsak a dobogó tetejét foglalhatta el a Czövek Gréta, Kocsis Hanna, Heizer Nóra, Boda Noémi, tartalék: Fodor Virág, Burger Dóra alkotta együttes. A legifjabbak közül egyéni sorgyakorlatban Szabó Hanna aranyérmet, Krácsovics Kata ezüstöt érdemelt ki, Bagi Kála pedig bronzérmet szerzett.

A lányokat Szokoly Réka, Kristóf Julianna, Aranyossy-Nagy Zsófia edzők készítették fel. Aranyossy-Nagy Zsófia vezetőedző elmondta, nagy siker az egyesület életében, hogy ilyen szépszámú csapatot tudtak kiállítani a Delfin-kupán. – Úgy érzem, jó úton haladunk. Szeretnénk továbbra is ilyen szépen fejlődni – hangsúlyozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!