Válassz Sport-Ág-at Magadnak

2018.08.28. 07:00

Idén is rendeznek sportágválasztót

Közel húsz sportág, illetve egyesület mutatkozik be a mozgásszerető fiataloknak és idősebbeknek szombaton a megyeszékhelyen.

Horváth Gábor

A rendezvénynek idén is az Erdész utcai sportközpont ad otthont Fotó: Pesthy Márton

Ebben a formában második alkalommal rendeznek Veszprémben sportágválasztót, amelynek idén is az Erdész utcai műfüves sportközpont ad otthont.

A Válassz Sport-Ág-at Magadnak elnevezésű eseményen közel húsz sportág, illetve sportklub mutatkozik be a mozgásszerető közönségnek – tudtuk meg Rajki Tamástól, aki Kavalecz Gáborral együtt szervezi a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesületének égisze alá tartozó rendezvényt.

– Aki most kezd el sportolni, vagy szeretne új sportágat választani magának, annak jó szívvel ajánljuk, hogy látogasson ki szombaton a műfüves pályára. Fontos, hogy szakemberek segítségével van lehetőség a különböző mozgásformák kipróbálására, ami megkönnyíti a választást, azt, hogy melyik irányba induljon el az érdeklődő – fogalmazott Rajki Tamás.

A rendezvénynek idén is az Erdész utcai sportközpont ad otthont Fotó: Pesthy Márton

A szervezők fiatalok mellett az idősebbeket is szívesen látják, a résztvevők a birkózástól a zumbáig, illetve az atlétikától a tájfutásig sokféle mozgásformában kipróbálhatják magukat az iskolakezdés előtti programon.

Az eseményen emellett a különböző sportágak jeles képviselőivel lehet találkozni, beszélgetni velük, vagy akár trükköket ellesni tőlük.

Megtudtuk, hogy érdemes lesz minél több sportágba belekóstolni, már csak azért is, mert azzal pontokat lehet gyűjteni.

A legtöbb pontot összegyűjtők között az esemény végén értékes sportszereket sorsolnak ki, a fődíj pedig egy kerékpár lesz.

A programot, amely 10 órakor kezdődik és 15 óráig tart, sportos színpadi bemutatók színesítik.

 

Az esemény végén értékes nyeremények találnak gazdára

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!