Hibátlan marad az Ugod?

2018.09.07. 18:20

A címvédő Tomaj az idei meglepetés csapatot látja vendégül

Több rangadót tartanak az MTD Hungária labdarúgó megyei II. osztályú bajnokságban, elég csak megemlíteni a Peremarton–Ugod, vagy az Tomaj–Öskü találkozókat.

Bényi Kálmán

Peremarton SC Berhida (5.)–Ugod SE (1.): A hazaiak teljesítményét eddig a hektikusság, míg a vendégekét a magabiztosság jellemzi. Egy döntetlen, már bravúr lenne a peremartoniak részéről.

Badacsonytomaji SE Bonvino (3.)–Öskü FC (2.): Nagy csatára van kilátás, hiszen az előző idény bajnoka fogadja az idei szezon meglepetéscsapatát. A tomajiaknak van mit javítaniuk otthoni mérlegükön. A hatpontos találkozón a borvidékiek győzelme mellett tennénk le voksunkat.

Nemesvámosi LSE (13.)–Péti MTE (9.): A vendéglátók még keresik tavaszi önmagukat, de ez az egy osztállyal feljebbről érkező pétiekről is elmondható. Mindkét gárdának égetően nagy szüksége lenne mindhárom pontra. Nem a Vámost tartjuk a találkozó esélyesének.

Nemesszalók ESE (14.)–Ősi PSK (4.): A táblázaton elfoglalt pozíciók, és a pillanatnyi forma alapján, nem mernénk nagy összegben fogadni a Nemesszalók sikerére.

Szentantalfa NVSE (11.)–Tótvázsony SE (12.): Az előzetes esélylatolgatásoknál mindkét gárdát jóval előbbre sorolták a szakemberek. A hazaiak, úgy tűnik, mintha kezdenének magukra találni, ám ez a vázsonyiakról nem igazán mondható el. Szerintünk az Antalfa folytatja a felzárkózást.

Csopak SC (8.)–Csabrendek FC (10.): A Csopak az eddig megszerzett öt pontjából, csak kettőt szorgoskodott össze hazai pályán, míg a vendégek az összes egységüket (4 pont) idegenben gyűjtötték be. Kíváncsian várjuk, hogy összejön-e végre a Balaton-partiak első diadala.

Somló SC (6.)–Taliándörögd SE (7.): Mindkét csapat jó formát mutatott az elmúlt hetekben. A Somló zsinórban harmadik győzelmére hajt, míg a Dörögd szeretné megőrizni három hete tartó veretlenségét. Tipikus ikszes mérkőzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!