motax kc

2018.09.11. 18:33

Visszatért az edző a pápai kosarasokhoz

Kialakult a végleges keret a Motax KC Pápa NB I/B-s férfi kosárlabda-együttesénél. Visszatért a régi-új edző is.

B. Virág Rita

Ryan Cook ebben az évadban is a Pápát erősíti

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az NB I/B alsóházában, vagyis zöld csoportjában érdekelt pápaiak kerete alaposan átalakult a nyáron. Az egykori válogatott Kálmán László befejezte pályafutását, Horváth Gergő Győrbe, Hadnagy Bence Bonyhádra igazolt, a két pápai nevelésű játékos Domján és Schveighoffer pedig egyetemi tanulmányai miatt távozott.

Ryan Cook ebben az évadban is a Pápát erősíti
Fotó: Penovác Károly/Napló

Németh Armand is eligazolt, de arról a pápaiaknak nincsenek információi, hol folytatja pályafutását. Molnár István edzővel pedig nem hosszabbítottak szerződést.

A kispadra visszatér Vajda József, a klub szakmai igazgatója. Ahogy Sonyák Béla is újra pápai mezt ölt, ő Salgótarjánból érkezik. Murai Gábor, Márton László a körmendi utánpótlásból igazolt a Motaxhoz, a húsz éves tehetséges fiatalokra nagy szüksége volt a klubnak.

Fontos megjegyezni még, hogy Ryan Cook, a Motax amerikai légiósa is visszatér.

Vajda József lapunknak elmondta, bár átlagéletkorban az egyik legfiatalabb lesz a pápai, azért így is szeretnének maradandót alkotni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!