dunaújvárosban botlottak

2018.10.01. 21:10

Először kapott ki az 1. Futsal Club Veszprém

Első vereségét szenvedte el az 1. Futsal Club Veszprém a 2018/19-es bajnoki pontvadászatban, miután kikapott a Dunaferrtől 5-3-ra.

Bényi Kálmán

Az 1. FCV nem tudta feltartóztatni a szombathelyi rohamokat, a képen Boromisza Dániel (balra kék mezben) és Tar Tamás küzd Dróth Zoltánnal Fotó: Penovác Károly

Fotó: Penovác Károly/Napló

Dunaferr–FC Veszprém 5–3 (4–0)

Dunaújváros, 500 néző. Jv.: Zimonyi P. Dunaferr Due Dutrade FC: Cseresnyés – Németh P., Pál, Fekete, Hosszú. Csere: Rigó, Reveland (kapusok), Oroszi, Klacsák, Fridrich, Szeghy, Szabó, Sáhó, Hajdú. Edző: Fehér Zsolt.

1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Komáromi, Dávid, Gyurcsányi, Bencsik R. Csere: Schmidmájer (kapus), Tatai, Tar, Márkus, Boromisza, Bencsik Áron, Bognár, Bencsik Ádám. Edző: Madarász János.

Gólszerzők: Fekete, Hosszú, Sáhó, Pál, Németh P., ill. Tatai (2), Tar.

Rendkívül indiszponáltan kezdett a Veszprém, gyorsan elhúzott a Dunaferr két góllal, az 5. és a 6. percben is eredményesek voltak a hazai támadók. Nem bírt magára találni a vendégegyüttes, és a félidő lefújásáig a Dunaferr már 4-0-ra is vezetett.

Szünet után Hosszú Ádám találata úgy tűnt, végleg eldönti a három pont sorsát (5-0), ám az FCV nem adta fel. Madarász János edző mindent egy lapra feltéve lehozta kapusát, és a második félidőben öt a négy ellen, vészkapussal játszva támadott végig együttese.

A fölény először a 29., majd a 30. percben érett góllá, Tar és Tatai volt eredményes, aztán nem sokkal később újra a válogatott Tatai talált be (5-3).

A Veszprém nagy erőket mozgósított az újabb gólszerzésre, azonban a dunaújvárosi védelem állta a sarat. Elszenvedte első vereségét a Veszprém a bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!