diáksport

2018.11.15. 10:29

Kosaraztak és fociztak a Közgázban

Idén is megrendezték Veszprémben a Közgáz Ligát, amelyen általános iskola hetedik osztályosok mérték össze tudásukat kosárlabdában és kispályás fociban.

Horváth Gábor

A Szilágyi iskola fiataljai természetesen nem maradhattak le a Közgazdaságiban rendezett futballtornáról Fotó: Hajrá Közgáz Diáksport Egyesület

A Hajrá Közgáz Diáksport Egyesület ismét tető alá hozta a Közgáz Ligát, amely arra hivatott, hogy az általános iskolások megismerkedjenek a közgazdasági iskola hangulatával, tanulóival.

A Szilágyi iskola fiataljai természetesen nem maradhattak le a Közgázban rendezett futballtornáról Fotó: Hajrá Közgáz Diáksport Egyesület

- A megmérettetésen az általános iskolák hetedik osztályos tanulói versenyeztek két napon keresztül. Első napon kosárlabda-bajnokságban a Rózsa, Szilágyi, Báthory, Gyulaffy és Botev általános iskolák lányai mérték össze erejüket egymással. A második napon fiú focicsapatok érkeztek a Báthory, Cholnoky, Szilágyi, Simonyi, Gyulaffy és Dózsa iskolákból. A mérkőzések jó hangulatban teltek, mindenki nyertesként távozott. Minden résztvevő oklevelet és/vagy kupát kapott, emellett a legjobb játékosokat és a legjobb kapust is díjaztuk – tudtuk meg Kavalecz Gábor testnevelő tanártól, szervezőtől, aki hozzátette: bíznak benne, hogy jövőre még több általános iskolás diákot vendégül tudnak látni, így még színvonalasabb sporteseményt rendezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!