kézilabda

2019.01.23. 11:45

Csoportelső lett a BKSE a Liga-kupában

Elsőként végzett csoportjában a kézilabda Liga-kupában a Balatonfüredi KSE, amely szerződést hosszabbított kapusával.

Horváth Gábor

Utolsó meccsét játszotta a kézilabda Liga-kupában a balatonfüredi csapat, amely egy góllal nyert a Budakalász vendégeként. Ez volt a BKSE ötödik sikere a sorozatban (ahol csak magyar játékosok, és léphetnek pályára), s ezzel az együttes – amely Csoknyai István vezető-, és Szathmári János kapusedző mellett a világbajnokságon résztvevő négy válogatott játékosát nélkülözte – bebiztosította első helyét.

A Balaton-partiakkal kapcsolatos hír, hogy a klub és Bősz Dániel szerződést hosszabbított. A kapus kontraktusa idén járt volna le, az új megállapodás szerint a játékos 2021-ig marad a BKSE kötelékében.

Eredmény, Liga-kupa, D csoport: Budakalász-BKSE 29:30 (13:14). Balatonfüredi KSE: Andó, Bősz (kapusok), Szűcs 1, Kemény 4 (1), Határ 1, Varga 1, Déber 5, Szöllősi O. 2, Németh 4, Orbán 1, Kancel, Szöllősi B. 6, Ág 2, Szász 3, Hutvágner Ákos. A csoport állása: 1. BKSE (6 meccs után) 10 pont, 2. FTC (5) 4, 3. Vác (5) 4, 4. Budakalász (4) 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!