Visszaigazolt Pápára a csatár

2019.01.21. 07:01

Felkészülési mérkőzésen szenvedett vereséget a Perutz FC

A Perutz FC csapata felkészülési mérkőzésen 2-0-ra kikapott az NB II-es pontvadászat 10. helyén álló WKW ETO FC Győr gárdájától.

Haraszti Gábor

A pápaiak felkészülése a tervezettek szerint zajlik, az első edzőmeccsen viszont vereséget szenvedtek

Fotó: Haraszti Gábor

A téli felkészülés második hetének lezárásaként játszotta a szomszédvár elleni tesztmeccset a Perutz alakulata, mely az első félidő 8. percében Andric góljával került hátrányba.

A második felvonásban Rozmán László vezetőedző sokat cserélt, négy utánpótlás korú játékos is pályára léphetett, a 2-0-s vendégsikert Jakab egy egyéni hibát kihasználva állította be.

Az edzőmeccsen próbajátékosként pápai színekben pályára lépett Tiba Levente, a legutóbb a Gyirmót II-ben futballozó 20 esztendős védő sorsáról az elkövetkezendő napokban születik döntés.

A pápaiak felkészülése a tervezettek szerint zajlik, az első edzőmeccsen viszont vereséget szenvedtek Fotó: Haraszti Gábor

További hír a játékoskerettel kapcsolatban, hogy féléves kitérő után visszatért a csapathoz Nagy Bálint. A 26 esztendős játékos a 2017/2018-as szezonban 22 meccsen erősítette a pápai alakulatot, ezalatt három gólt lőtt.

Eredmény: Perutz FC–WKW ETO FC Győr 0-2 (0-1). Gsz.: Jakab, Andric. Perutz FC: Szigeti – Nagy T., Dóczi, Tiba – Bohner, Iványi, Baldauf, Böröczky – Ivancsics – Vallejos, Szabó Zs. csereként pályára lépett: Dokter, Nagy B., Jurik, Császár, Füleki, Mogyorósi, Szabó B., Bognár.

Rozmán László: – Az első félidőben azzal a csapattal álltunk fel, amit jelen pillanatban a legerősebbnek gondolunk. Ahhoz képest, hogy az első edzőmeccsünk volt csak, jól játszottunk, azokat a labdakihozatalokat, amiket szerettem volna viszontlátni, a játékosok megvalósították. Egyetlen problémánk, hogy sajnos a támadózónában elfogyunk, ezen még sokat kell dolgoznunk a folytatásban. A második félidőben több helyen is változtattam, nem szerettem volna, hogy a játékosok két hét alapozás után 45–50 percnél nagyobb terhelést kapjanak. A tervezetteknek megfelelően halad a felkészülés, folytatjuk a munkát.

A Perutz alakulata legközelebb január 26-án lép pályára, amikor a szintén NB II-es Mosonmagyaróvárral mérkőzik meg idegenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!