Nagy csatákban dőlt el a bajnokság

2019.01.01. 09:20

Nyolc együttes küzdött a kispályás trófeáért

A Schmidt Zsalu alakulata nyerte meg a kispályás pontvadászat záróeseményét, a Bajnokok Tornáját.

B. Virág Rita

A Schmidt Zsalu nyerte a győztesnek járó ajándékot: egy garnitúra szerelést

Fotó: a szervezők

A veszprémi kispályás bajnokságban keddtől péntekig zajlottak a küzdelmek, 42 együttes szerepelt, s összesen 540 mérkőzésen dőlt el a helyezések sorsa. A pontvadászat végén minden játéknap első két helyezettje kapott meghívást a Bajnokok Tornájára. Eszerint a Schmidt Zsalu, a Fújtatók, a Skorpió, az Ada Bau, a Haszkovó, a Kertai Autójavító, a PD Truck, valamint a Skorpió Senior játszhatott a bajnokok bajnoka címért.

A Schmidt Zsalu nyerte a győztesnek járó ajándékot: egy garnitúra szerelést
Fotó: a szervezők

Ahogy a fő szervező Jónás Áron elmondta, két négyes csoportba osztották a csapatokat, ahol a körmérkőzéseket követően a négyesek első helyezettje a döntőbe jutott, míg a két második helyezett a bronzéremért mérkőzhetett meg egymással.

A bronzmérkőzésen a Hasz­kovó és a Skorpió kiélezett összecsapást vívott, végül előbbi 2-1-es győzelemmel szerezte meg a harmadik helyet.

A finálét a PD Truck és a Schmidt Zsalu vívta, utóbbi végül 3-1-re nyert, és ezzel elhódította a Bajnokok Tornája győztesének járó díszes trófeát.

A két játékvezető közreműködésével lezajlott tornán természetesen számos különdíj is gazdára talált.

A remek hangulatú esemény gólkirálya Barcza Bálint lett a győztes Schmidt Zsalu gárdájából. A legjobb kapusnak járó elismerést Kurucz Csaba, a Haszkovó játékosa vehette át. A mezőnyjátékosok közül a legjobb teljesítményt Mészöly Erik, a PD Truck labdarúgója nyújtotta, a zsűri neki ítélte oda az ezért járó különdíjat.

Megtudtuk még, január közepén a szervezők csapatvezetői megbeszélést tartanak a március végén rajtoló új szezonról és annak lebonyolítási rendszeréről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!