Veretlenül nyertek a tihanyiak

2019.01.01. 10:00

Önkormányzati csapatok versengtek egymással a füredi csarnokban

A tihanyi együttes ünnepelhetett győzelmet az önkormányzatok hagyományos kis­pályás labdarúgó-megmérettetésén nemrég Füreden, a Balaton Szabadidőközpontban.

Horváth Gábor

A tihanyi csapat remek játékkal kaparintotta meg az első helyet, a félszigetiek először ünnepelhettek ezen a tornán

Fotó: a szervezők

Tizennegyedik alkalommal rendezték meg Balatonfüreden a hagyományos, óévbúcsúztató önkormányzati teremlabdarúgó-bajnokságot. A viadalnak, amelyen öt együttes vett részt, idén is a Balaton szabadidőközpont adott otthont.

A tihanyi csapat remek játékkal kaparintotta meg az első helyet, a félszigetiek először ünnepelhettek ezen a tornán Fotó: a szervezők

A körmérkőzéses rendszerben lebonyolított torna komoly, ám sportszerű küzdelmet hozott az indulók között. A bajnokság történetében először a tihanyiak ünnepelhettek győzelmet. Nem is akárhogy, veretlenül sikerült nyerniük a félszigetieknek.

A végső győztes mindössze egyetlen ponttal előzte meg a második helyen záró Veszprém megyei kormányhivatalt, s kevéssel maradt el tőlük a házigazda ezúttal Balaton Szabadidő Központ nevet viselő alakulata.

A negyedik helyen a balatonfüredi önkormányzat zárt, ötödikként pedig a csopakiak végeztek. A torna végeredménye: 1. tihanyi önkormányzat 10 pont, 2. megyei kormányhivatal 9, 3. Balaton Sz. Központ 7, 4. füredi önkormányzat 1, 5. csopaki önkormányzat 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!