huszadszor báloztak

2019.02.13. 07:00

Alsóörs legjobb sportolóit díjazták

Huszadik alkalommal rendezték meg a község sportcsarnokában a már hagyományosnak tekinthető sportbált.

Szendi Péter

A sportbál díjazottjai, balról jobbra: Szélesy Bence ifjúsági íjász, Major Ferenc felnőtt íjász, Halász Vilmos labdarúgó, Kovács Kristóf és Hajdú Nikolett kézilabdázók

Fotó: Szendi Péter

A vendégeket Hebling Zsolt polgármester köszöntötte. Elmondta, hogy mindig az összefogás erejével jött létre a bál, melyet óriási munka előz meg, Ferenczy Gábor al­polgármester vezetésével. Büszke arra, hogy Alsóörsön minden körülmény adott, hogy minden korosztály megfelelő körülmények között sportoljon.

A sportbál díjazottjai, balról jobbra: Szélesy Bence ifjúsági íjász, Major Ferenc felnőtt íjász, Halász Vilmos labdarúgó, Kovács Kristóf és Hajdú Nikolett kézilabdázók Fotó: Szendi Péter

A rendezvényen tiszteletét tette a Telekom Veszprém csapatkapitánya, Nagy László is, aki több mint kétszázszoros válogatott játékos, négyszer volt az év magyar kézilabdázója, többszörös magyar és spanyol bajnok, kupagyőztes, Bajnokok Ligája-győztes jobb­átlövő. Hangsúlyozta, hogy mindig örömmel érkezik Alsóörsre, igaz most egy kicsit beárnyékolta a hangulatát, hogy Marian Cozma megemlékezéséről jött. Méltatta az alsóörsi kézilabdát, amely számos kiváló játékost nevelt ki eddig.

A kezdetektől az esemény egyik szervezője, Ferenczy Gábor alpolgármester ered­ményesnek ítélte meg a szakosztály elmúlt évi teljesítményét, és reményét fejezte ki, hogy ebben az évben is töretlen lesz a fejlődés. Ekkor még nem tudta, hogy Hebling Zsolt polgármester meglepetésdíjat ad át számára, ezzel is méltatva az ő munkásságát. Szerényen, ugyanakkor meghatódva vette át a díjat.

A huszadik sportbál díjazottjai: Kovács Kristóf kézilabdázó Hajdú Nikolett kézilabdázó, Halász Vilmos labdarúgó, Szélesy Bence ifjúsági íjász, Major Ferenc felnőtt íjász.

A díjátadás után a szórakozásé volt a főszerep. Legelőször az Acro Dance műsorát láthatták a nézők, majd a környék kedvelt együttese, a Búgócsiga húzta a talpalávalót. Közben finom vacsora is került az asztalokra a Napraforgó Óvoda jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!