Heten hibátlanul

2019.02.04. 19:35

Folytatódott a balatonfüredi pontvadászat

Két forduló után még hét csapat százszázalékos a három osztályban zajló balatonfüredi téli teremlabdarúgó-bajnokságban.

Horváth Gábor

A másodosztályú Vas-ass (narancssárga felsőben) második sikerét aratta

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A második kört rendezték meg hétvégén a Filipovits István- terembajnokságban Balatonfüreden.

A 24 részt vevő együttes három osztályban feszül egymásnak hétről hétre a Balaton Szabadidőközpontban, jelen- leg az első és a harmadik ligában 2-2, a másodikban három csapat áll százszázalékos teljesítménnyel. Az első osztályban a Fészek Söröző vezet, az éllovas magabiztosan gyűjtötte be a pontokat. A másik hibátlan alakulat, az Alsóörs derbit nyert a Vitorlás FC-vel szemben.

A második ligában a PD Truck együttesét egy 8-0-ás siker röpítette az élre, de a Bádogos és a Vas-ass is ugyanannyi pontszámmal áll a tabellán.

A másodosztályú Vas-ass (narancssárga felsőben) második sikerét aratta
Fotó: Balogh Ákos/Napló

A harmadosztály a DS Veszprém nevével kezdődik, a listavezető 6-1-es győzelemmel menetelt tovább, eddig egyedül a Cselzi FC tudja vele tartani a lépést.

A hétvégi eredmények: Zibunda–Cselzi FC 2-4, Pocca Pince–Fészek Söröző 1-4, Nagyvázsony–Bádogos 0-4, Mágikusok–Hobbiszerelők 4-3, Balatonszőlős–REFI 9-4, FC Next Cub Cadet–Vas-ass 1-3, DS Veszprém–Red Scorpions Pécsely 6-1, Kertai

Autójavító–Dream Team 1-3, Nívó–Tihanyi FC 3-4, Alsóörs–Vitorlás FC 2-1, Döme SE–PD-Truck 0-8, DÖG FC–Raklap FC 7-4.

Az állás két fordulót követően, I. osztály: 1. Fészek Söröző 6 pont, 2. Alsóörs 6, 3. Vitorlás FC 3, 4. Tihanyi FC 3, 5. Kertai Autójavító 3, 6. Dream Team 3, 7. Nívó 0, 8. Pocca Pince 0.

II. osztály: 1. PD-Truck 6, 2. Bádogos 6, 3. Vas-ass 6, 4. DÖG FC 3, 5. FC Next 1, 6. Raklap FC 1, 7. Nagyvázsony 0, 8. Döme SE 0.

III. osztály: 1. DS Veszprém 6, 2. Cselzi FC 6, 3. Balatonszőlős 3, 4. REFI 3, 5. Mágikusok 3, 6. Red Scorpions Pécsely 3, 7. Zibunda 0, 8. Hobbiszerelők 0.

Szombaton jön a következő forduló

A pontvadászat február 9-én, szombaton folytatódik. Az együttesek körmérkőzéses rendszerben döntik el a helyezések sorsát, az utolsó játéknap március első hétvégéjén lesz. A következő játéknap programja (az első meccs 12.30-kor kezdődik): REFI–Cselzi FC, Zibunda–DS Veszprém, Raklap FC–Döme SE, FC Next Cub Cadet–DÖG FC, Kertai Autójavító–Nívó, Bádogos–Vas-ass, Tihanyi FC–Pocca Pince, Vitorlás FC–Dream Team, Fészek Söröző–Alsóörs, PD-Truck–Nagyvázsony, Red Scorpions Pécsely–Mágikusok, Hobbiszerelők–Balatonszőlős.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!