jelentős formajavulás

2019.02.10. 11:22

Mindkét edzőmérkőzését behúzta a Perutz FC

Szerdán és szombaton is győztesen hagyta el a játékteret a Perutz FC, mely előbb a felvidéki Ímely csapatát, három nappal később pedig Celldömölk együttesét fektette két vállra.

Haraszti Gábor

Celldömölk–Perutz FC 0-2

Gsz.: Baldauf, Ivancsics

Perutz FC: Szigeti – Dóczi, Császár, Tiba – Baldauf, Szilágyi, Nagy T., Hanzl, Böröczky – Vallejos Tóth M., cserék: Bohner, Ivancsics, Benecz.

A Győri ETO, a Mosonmagyaróvár, az Illés Akadémia, valamint a Csorna után a Perutz FC az elmúlt héten lejátszotta ötödik és hatodik edzőmérkőzését. Rozmán László csapatának ellenfele szerdán a felvidéki Ímely alakulata volt, akiket 4-1 arányban múltak felül, szombaton pedig a Vas megyei első osztályban veretlenül első helyen álló Celldömölk volt az ellenfél. A Celldömölki Városi és Vasutas Sportegyesület pályáján a vendégek nagyságrendekkel jobban játszottak az elmúlt héthez képest, ami számos kidolgozott helyzetben és két gólban mutatkozott meg. Előbb Baldauf rezgette meg a hazai hálót, aki egy labdaszerzés után Bohner lekészítését lőtte a kapuba, majd a Csorna ellen büntetőt hibázó Ivancsics Gellért is betalált, a középpályás egy kipattanót emelt át a kapus felett, kialakítva a 2-0-s pápai sikert.

Rozmán László: Szerencsére sokat javultunk az elmúlt héthez képest, bízom benne, hogy a Csorna elleni produkció csak egy kisiklás volt. Minden csapatrészben jelentős formajavulást láttam, a támadások felépítésével, gyorsaságával meg vagyok elégedve, de az utolsó passzoknál és a beadásoknál jobban kell összepontosítanunk.

A felkészülés február 13-án Rákosmentén folytatódik, majd három nappal később – február 16-án – 11 órai kezdéssel hazai pályán a Veszprém lesz az ellenfél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!