Az Őrségben versenyeztek

2019.04.05. 21:02

Jól szerepeltek a Veszprém megyei tájfutók

Tizenkétszer állhattak dobogóra a Veszprém megyei indulók az Őrség Kupa országos rangsoroló tájékozódási futóversenyen.

Bényi Kálmán

Gaschler Janka a legkisebb lányok között nyert.

Fotó: Veszprémi Honvéd Sportegyesület

Az Őrség Kupa országos rangsoroló tájékozódási futóversenyen egy normál és egy középtávú futamra került sor Kercaszomor és Pečarovci (Szlovénia) települések közelében. A pályák a térségre jellemző meredek oldalú, mély metsződésekkel, vízmosásokkal és árkokkal tagolt részeken vezettek keresztül, így komolyabb szintkülönbséget kellett leküzdeniük a résztvevőknek a célba érésig.

Gaschler Janka a legkisebb lányok között nyert. Fotó: Veszprémi Honvéd Sportegyesület

A versenyen sikeresen szerepeltek a Veszprém megyei tájfutók, akik tizenkét dobogós helyezést értek el összetett időeredményük alapján.

Eredmények: F16B: 3. Gaschler Máté (VHS), F18B: 3. Kovács Márk (VHS), F21A: 1. Angyal Dániel (VHS), F65A: 2. Ládi János (BTK), N10D: 1. Gaschler Janka (VHS), N14B: 2. Gaschler Emma (VHS), N16B: 3. Szalontai Sára (BSC), N18B: 2. Lantai Boróka (VHS), N35A: 3. Németh Zsoltné (VHS), N35BR: 1. Palumbi Edit (VHS), N55A: 2. Wieder Ilona (VHS), Nyílt Technikás: 2. Németh Zsolt (VHS).BK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!