Kollégiumtűz

2019.04.14. 11:58

Jótékonysági futást tartottak az elhunyt veszprémi édesapa családjának megsegítésére

A fővárosi kollégiumtűzben elhunyt édesapa családjának megsegítésére rendezett a Veszprémi Triatlon Egylet jótékonysági futást.

B. Virág Rita

Brassay Réka, az esemény egyik főszervezője lapunknak elmondta, négy gyermeket hagyott hátra az édesapa, a lányok közül az egyik klubjuk, a Veszprémi Triatlon Egylet tagja. Épp ezért arra gondoltak, a jótékonysági futással a gyerekek sportolását szeretnék támogatni.

A Kolostorok és Kertek területén, a Betekints-völgyben megrendezett eseményen több mint háromszázan vettek részt, a folyamatosan szemerkélő eső sem tántorította el a segítő szándékú embereket.

A résztvevők kétféle táv közül választhattak, 1300 és 5200 méteres szakasz várta az indulókat.

Mint megtudtuk, akadt aki mindkét távot teljesítette, volt, aki babakocsit tolva kocogott, de olyan is, aki családjával, barátaival együtt futott.

 

Brassay Réka hozzátette, örömteli, hogy ennyi jószándékú ember érezte azt, hogy kötelessége segíteni ismeretlenül is. Sajnos az eső miatt a futás utánra tervezett kötetlen beszélgetés elmaradt, de így is nagyon pozitívan ért véget a program.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!