Íme az álomcsapat

2019.04.08. 09:41

Megye I: Ők voltak a játéknap legjobbjai!

Szabó Bence rangadón szerzett bombagóllal lőtte be magát a forduló legjobbjai közé, de a veszprémi futballista öröme nem lehet teljes, mert a Kristály-csatár utolérte a mesterlövészek listájának élén.

Horváth Gábor

Az éllovas veszprémiek ezúttal is sikernek örülhettek.

Fotó: Penovác Károly

A balatonfüredieknek a papírforma szerint nem okozott gondot a sereghajtó legyőzése, a Zircen 4-0-ás sikert arató csapatból Burucz Barna teljesítményét emeltük ki.

Hátrányból állt fel a Devecser SE Herenden, és Szakonyi Stefán duplájának is köszönhetően nagyon fontos sikert aratott (3-2).

Szintén hátrányba került a Kristály Várpalotán, ám ezután már csak egy csapat volt a pályán, illetve az ajkaiak sokkal határozottabban játszottak ellenfelük kapuja előtt (4-1). Szedlacsek Balázs – aki beérte a góllóvőlista eddigi vezetőjét – háromszor volt eredményes.

Idegenben nullázta le Fűzfői AK-t a Tihanyi FC, amelyben Benedek István két találatot vállalt magára, a rutinos játékos mellett Kovács Ádám került be a félszigetiek közül a forduló együttesébe.

Úgy látszik, a 21. forduló a fordítók játéknapja volt. A sümegiek a 11. percben gólt kaptak Magyarpolányban, nem sokkal később Reicz Csaba egyenlített, majd a második félidőben a vendégek a győztes gólt is megszerezték (2-1).

Jászberényi István védéseire is szüksége volt a Balatonalmádinak ahhoz, hogy begyűjtse a pontokat hazai pályán a Gyulafirátót SE-ével szemben. Jól játszott Zömbik Ádám, aki már a harmadik percben kapuba talált, a végeredmény 2-0 lett.

Idegenben, a Csetény otthonában nyert alsóházi rangadót a Tapolca, amelyben Péber Kornél duplázni tudott (5-3).

Az éllovas veszprémiek ezúttal is sikernek örülhettek. Fotó: Penovác Károly

Bár jól küzdött, a harmadik Úrkút SK erejéből nem futotta bravúrra az éllovas otthonában. A veszprémiek 3-1-es sikeréből Szabó Bence és Felber Patrik egyaránt góllal vette ki a részét, előbbi igazi bombatalálat volt.

A góllövőlista élmezőnye: 1. Szabó Bence (Veszprém) és Szedlacsek Balázs (Kristály) 31-31 gól, 3. Gálfi Zoltán (Veszprém) 22, 4. Szakonyi Stefán (Devecser) 20.

A 21. forduló válogatottja,

Kapus:

Jászberényi István (Balatonalmádi SE)

Hátvédek

Felber Patrik (VLS Veszprém)

Burucz Barna (Balatonfüredi FC)

Kovács Ádám (Tihanyi FC)

Zömbik Ádám (Balatonalmádi SE)

Középpályások

Reicz Csaba (Sümeg VSE)

Szabó Bence (VLS Veszprém)

Benedek István (Tihanyi FC)

Péber Kornél (Tapolca)

Csatárok:

Szakonyi Stefán (Devecser SE)

Szedlacsek Balázs (Ajka Kristály)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!