Megye I: ők voltak a forduló legjobbjai

2019.04.15. 19:54

Nem született meglepetés a hétvégi fordulóban

Miközben a Tihany és a Veszprém is gólparádét rendezett, nem született meglepő eredmény az MTD Hungária megye I-es labdarúgóbajnokság 22. fordulójában. Íme, a játéknap válogatottja!

Horváth Gábor

A fürediek védője, Ujvári Ádám (csíkos mezben, középen) két gólt is szerzett.

Fotó: Penovác Károly

Tovább folytatta győzelmi sorozatát a Balatonfüredi FC, a tabella második helyén álló csapat ezúttal a Devecsert fektette két vállra. A 4-0-ás meccsből Ujvári Ádám két góllal vette ki a részét, mellette Lattenstein Norbert produkcióját díjaztuk egy beválogatással.

Fontos pontokat gyűjtött a Magyarpolány SE, amely Molnár Péter találatával győzte le idegenben a közvetlen riválisának számító Tapolcát.

A fürediek védője, Ujvári Ádám (csíkos mezben, középen) két gólt is szerzett. Fotó: Penovác Károly

Az úrkútiaknak nem okozott gondot a Fűzfői AK elleni találkozó, a hazai együttes 4-1-re nyert, mi az egyaránt eredményes Kuti Dániel és Boromisza Gábor teljesítményét emeltük ki. Az éllovas VLS Veszprém ismét hengerelt, 9-0-ával küldte haza a Várpalotai BSK-t az egyetemi stadionból. Felber Patrik és Vass Szilárd duplázott a mérkőzésen. Még nagyobb arányú sikert arattak a tihanyiak, akik a sereghajtó FC Zirc hálóját tömték ki (12-1). Dévényi Márk háromszor volt eredményes, mellette a két gólos Benedek István kapott helyet lapunk eheti csapatában.

A Sümeg-Almádi találkozón nem zördült meg a háló, a hazaiak kapusa, Kovács Richárd került be a forduló legjobbjai közé. A Kristály elvitt egy pontot Rátótról, méghozzá úgy, hogy csatáruk, Szedlacsek Balázs kétszer egyenlített az összecsapáson (2-2). Ezzel Szedlacsek át is vette a vezetést a góllövőlistán, miután a veszprémi Szabó Bence ebben a fordulóban nem volt eredményes. Így állnak most a megye I-es mesterlövészek: 1. Szedlacsek Balázs (Kristály) 33 gól, 2. Szabó Bence (VLS) 31, 3. Gálfi Zoltán (VLS) 22, 4. Szakonyi Stefán (Devecser SE) és Bencze János (VLS) 20-20.

A forduló válogatottja, kapus: Kovács Richárd (Sümeg). Hátvédek: Kuti Dániel (Úrkút), Ujvári Ádám (B.-füred), Felber Patrik (Veszprém), Dévényi Márk (Tihany). Középpályások: Vass Szilárd (Veszprém), Lattenstein Norbert (Füred), Boromisza Gábor (Úrkút), Molnár Péter (Polány). Csatárok: Benedek István (Tihany), Szedlacsek Balázs (Kristály).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!