boksz

2019.04.29. 10:17

Sárközi: TKO a második menetben

A hétvégi székesfehérvári bokszgálán mutatkozott be a profik között a veszprémiek kitűnő ökölvívója, Sárközi Attila, aki már a második menetben lezárta debütálását.

Horváth Gábor

Székesfehérváron rendezett szombaton profi ökölvívó gálát a Félix Promotion, s az est programja a frissen profinak állt veszprémi Sárközi Attila mérkőzésével kezdődött. Az amatőr országos bajnokságon tavaly bronzérmes bunyós váltósúlyban lépett a ringbe, ahol pécsi vetélytársa, Petrovics Roland nem sokáig bírta ellene.

Kezdésnek nem rossz! Sárközi Attila nyugodtan, dinamikusan bokszolt, simán nyerte első profi meccsét Fotó: a szervezők

- Megmondom őszintén, izgultam, ugyanakkor jó érzések voltak bennem, nagyon vártam már, hogy bokszolhassak – mondta el lapunknak Sárközi Attila. A 27 éves bokszoló kiemelte: rendkívül boldog volt, hogy sokan szorítottak érte a helyszínen. – Rengeteg barát, ismerős jött ki, ez nagyon jól esett. Összességében nyugodtan, dinamikusan bokszoltam. Ellenfelemre már az első menetben is kétszer rászámoltak, a másodikban újra és akkor már nem is tudta folytatni a küzdelmet.

Sárközi Attila – aki hamarosan édesapa lesz, kedvesével két hét múlva várják kisfiúkat – legközelebb, a júniusi várpalotai gálán lép kötelek közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!