Rengetegen szurkolnak majd neki

2019.05.31. 07:00

A veszprémi ökölvívó második profi meccsére készül, Várpalotán bunyózik

Második profi mérkőzésére készül a veszprémi Sárközi Attila, aki szombat este kvázi hazai közönség előtt bokszolhat.

Horváth Gábor

Ismét profi ökölvívó gálának ad otthont a várpalotai Gál Gyula Városi Sportcsarnok, a Félix Promotion által szervezett esemény szombaton 18.30-kor kezdődik.

Sárközi Attila a program elején lép majd ringbe.

– Örülök, hogy újra bokszolhatok, alig várom már a meccset – mondta el lapunknak Sárközi Attila. A veszprémi bunyós néhány hete mutatkozott be a profik között, sima győzelmet aratott Székesfehérváron.

Ellenfele ezúttal a budapesti Rózsás Gyula lesz. – Rutinosabb, mint én, fordított alap­állású. Nem ügyetlen, de nem lesz esélye ellenem. Négy menetesre van tervezve a mérkőzés, én bízom benne, hogy nem tart addig – fogalmazott az ökölvívó, akiért rengetegen szorítanak majd a helyszínen.

– Biztos lesz egy kis drukk bennem, de csak annyi, amennyi kell a kezdeti lendülethez. Nagyon jó formában érzem magam, várom az összecsapást – tette hozzá a váltósúlyú bokszoló.

A várpalotai gála főmeccsét Szellő Imre (23 győzelem, 0 vereség) vívja majd, a cirkálósúlyú, WBO világranglistavezető ökölvívó az argentin Juan Ezequiel Basualdo ellen lép kötelek közé.

A közönség Szellő mellett láthatja még többek között Kis Mátét (14 győzelem, 0 vereség, 2 döntetlen) és Urbán Ferencet (5 győzelem, 0 vereség), előbbi szerb-német, utóbbi bosnyák vetélytárssal szemben bizonyíthat.

Urbán ellenfele hozzá hasonlóan kevés tapasztalattal rendelkezik és veretlen, Kisnek pedig egy nagyon rutinos bokszolót kell legyőznie.

A Sport1 televízió 20.15-től élőben közvetíti az eseményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!