Hazai pályán a bajnok

2019.05.10. 19:22

Az Andráshida gyengén szerepelt a tavasszal

Először lép hazai pályára az FC Ajka azóta, hogy bebiztosította első helyét a labdarúgó NB III nyugati csoportjában.

Horváth Gábor

Legutóbbi hazai fellépésén esélyt sem adott ellenfelének a fehér mezes Ajka

Fotó: Penovác Károly

Schindler Szabolcs alakulata vasárnap (17.00) az Andráshidát fogadja. Az első játszik az utolsóval, azaz az esélyek egyértelműek. Az ajkai keretben biztosan lesznek változások, ezzel együtt a csapat szeretné bajnok módjára magabiztos sikerrel megörvendeztetni lelkes szurkolótáborát. Mint ismeretes, az FC Ajka a múlt héten aratott idegenbeli győzelmével biztosította be első helyét a tabellán, Nagy Krisztiánék a BKV Előre otthonában nyertek 3-0-ra.

A zöldfehér együttes legutóbbi hazai meccsén 5-0-ra ütötte ki a Csepelt.

Legutóbbi hazai fellépésén esélyt sem adott ellenfelének a fehér mezes Ajka
Fotó: Penovác Károly

Az aktuális ellenfél Andráshida gyengén szerepel a tavaszi idényben, idén eddig mindössze kilenc pontot gyűjtöttek a zalaiak, akik ennek megfelelően az utolsó helyre sodródtak és küzdhetnek a bennmaradásért. Ezt egyébként a mezőny kvázi fele elmondhatja magáról, azaz nagyon szoros az alsóházi mezőny.

Az ajkaiak ősszel 3-0-ra nyertek az Andráshida otthonában.

Schindler Szabolcs vezetőedző elmondta, az volt az egyik legnehezebb idegenbeli meccsük az első félévben, most sem számít könnyű találkozóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!