Szépen helytálltak a fiatalok

2019.06.13. 07:00

Fonyódon mérették meg magukat nemrég az ajkai egyesület karatésai

Összesen nyolc érmet gyűjtöttek az ajkai Sun-Dome SE fiatal karatésai a fonyódi rendezésű V. Balaton Budó-kupán.

Horváth Gábor

Az ajkai versenyzők szépen csillogó érmeket vihettek haza

Forrás: Sun-Dome SE

A versenyen 17 egyesület összesen 370 nevezést adott le, bizonyos kategóriákban egészen magas színvonal volt. Így nem volt könnyű dolga Sun-Dome SE tagjainak, az ajkai klub ezúttal hat fiatal versenyzővel vett részt a megmérettetésen.

A Veszprém megyeiek ezzel együtt nagyon szépen helytálltak. Eredményeik: nyolc érem, öt arany, két ezüst és egy bronz.

Az úrkúti Keller Boldizsár élete első idegenbeli versenyén nagyon jól helytállt, megérdemelten szerezte meg küzdelemben a harmadik helyet.

Az ajkai versenyzők szépen csillogó érmeket vihettek haza
Fotó: Sun-Dome SE

Horváth Márton ugyanebben a cipőben járt, küzdelemben sikerült a második helyet megszereznie, a formagyakorlatban pedig behúzta az első helyet.

Bartalos Gábor ismét bizonyított, küzdelemben és formagyakorlatban egyaránt aranyérmet szerzett a versenyző.

Bencze Kornél végig nagy koncentráltsággal, nem mellesleg erős ellenfeleket legyőzve meggyőzően küzdött, így nem maradhatott el a legjobb hely megszerzése.

Rózsavölgyi Patriknak sokáig nagyon jól ment, a döntőben egy apró hiba azonban elég volt, hogy a másodikként zárjon, pontegyenlőség mellett végül bírói döntéssel maradt alul.

Erdélyi Virág – annak ellenére, hogy idősebb korosztályúak ellen is helyt kellett állnia – nem hagyott esélyt az ellenfeleknek, a jutalma a megérdemelt első hely volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!