kórházban vizsgálják

2019.06.01. 19:29

Rettentő fájdalmai vannak Nagy Lászlónak

Nagy László egy reccsenést hallott az egyik ütközés után, azóta rettentően fáj a bal válla, jelenleg kórházban vizsgálják, pályára tud-e majd lépni a vasárnapi Bajnokok Ligája-döntőben.

B. Virág Rita

A Kielce ellen 33-30-ra megnyert BL-elődöntőt követően sikerült szóra bírnunk Nagy Lászlót.

- Nincsenek túl jó híreim, hallottam egy reccsenést, s azóta eléggé nagy fájdalommal küszködök, és úgy érzem, mintha fokozatosan rosszabb lenne. Meglátjuk, hogy pályára tudok-e lépni. Azt viszont leszögezném, mindent meg fogok tenni, hogy a döntőben szerepelhessek.

A mérkőzésre rátérve a veszprémi csapatkapitány, aki visszavonul az idény végén, elmondta még, az akarással nem volt gond, sőt akadt egy-két játékos, aki nem csak akart, hanem hozzá is tett a találkozóhoz.

- Elképesztő második félidőt produkáltunk, Petar Nenadics hátára vette a csapatot. De ott volt Lékai Máté, aki gólokkal, gólpasszokkal segítette a társakat. Andreas Nilsson meccsek óta elképesztő, Mikler Roland pedig mindig belenyúl egy-két nagyon fontos lövésbe, labdába. Összességében óriási csapatmunka volt. A találkozón végig jó érzésem volt, tudtam, hogy fej fej mellett fogunk haladni, de amikor elhúztunk, onnantól már kézben tartottuk az eseményeket. Egyértelmű, hogy mindegy, ki az ellenfél holnap, csak győzzünk végre.

A klubtól még nem kaptunk tájékoztatást Nagy László állapotát illetően.

(Sterbik Árpád már biztosan nem játszhat a döntőben, erről szóló írásunkat ITT olvashatják.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!