Horváth Ádám duplázott a színvonalas versenyen

2019.09.10. 09:44

Rekordszámú résztvevő nevezett a megyei teniszbajnokságra

Rekordszámú teniszező indult el idén Veszprém megye felnőtt, egyéni és páros bajnokságán, amelynek Balatonalmádi adott otthont.

Horváth Gábor

Miklós Gyula, Horváth Ádám és Hitter Csaba (balról-jobbra) egyaránt két érmet szerzett az idei megyei bajnokságon Fotó: a szervezők

Rekordszámú, több mint harmincfős mezőny nevezett egyéniben a balatonalmádi Szent Erzsébet ligetben rendezett tenisz megyei bajnokságra, ahol így selejtezni is kellett a főtáblára kerülésért.

Vizkelety Attila versenyigazgató lapunknak elmondta: a rekkenő hőség ellenére fantasztikusan sikerült a megmérettetés, amelyen évtizedek óta nem volt ilyen jó hangulat. A nagy indulólétszám annak is köszönhető, hogy a nyílt versenyen sok amatőr is próbára tette magát, egyébként nem is rosszul.

Egyéniben Horváth Ádám szerezte meg a bajnoki címet, a döntőben Hitter Csabát legyőzve, a harmadik helyen Sarkadi Erik és Miklós Gyula végzett.

Miklós Gyula, Horváth Ádám és Hitter Csaba (balról-jobbra) egyaránt két érmet szerzett az idei megyei bajnokságon Fotó: a szervezők

Párosban 12 duó viaskodott a végső győzelemért, amely Horváth Ádámé és Sztraka Tamásé lett, Horváth tehát duplázott a színvonalas megyei bajnokságon. A második pozíciót a Hitter Csaba-Győri Viktor kettős kaparintotta meg, harmadikként pedig Pintér László és Pintér Máté, valamint Miklós Gyula és Koch Róbert zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!