észak-macedóniában lépnek pályára

2019.10.02. 07:00

Telekom Veszprém: újabb kemény rivális következik

A héten szünet lesz a Bajnokok Ligájában, a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese így a SEHA-ligában lesz érdekelt. Két mérkőzést is vívnak a bakonyiak a délkelet-európai sorozatban, mindkétszer BL-csapat lesz a riválisuk.

B. Virág Rita

A SEHA-ligában a szurkolók szavazatai alapján Rasmus Laugét választották szeptember legjobb játékosának Fotó: Penovác Károly/Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Szerdán az észak-macedóniai Eurofarm Rabotnik látja vendégül a magyar bajnokot a SEHA-ligában.

A SEHA-ligában a szurkolók szavazatai alapján Rasmus Laugét választották szeptember legjobb játékosának Fotó: Penovác Károly/Napló

A bitolai székhelyű alakulat a veszprémiekhez hasonlóan szintén három fronton harcol. A Bajnokok Ligájában az alsó ágra, a C csoportba kapott besorolást, ám eddig nem sok babér termett neki. Három egygólos meccset vívott, s a végjáték egyszer sem neki kedvezett. Előbb hazai pályán a portugál Sporting CP-től 30-29-re, majd az IK Savehoftól Svédországban 25-24-re, végül a Bidasoa Iruntól 26-25-re kapott ki. A SEHA-Ligában két győzelemmel áll: a Szpartak Moszkvát 34-29-re, a Metaloplasztikát 32-21-re verte meg.

A Veszprém sem túl boldogan utazhat Észak-Macedóniába, hiszen az előző két BL-meccsen is kikapott. Az viszont apró szépségtapasz a bajokra, hogy Rasmus Laugét választották a SEHA-ban szeptember hónap legjobb játékosának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!