szenior egyéni rapid sakkviadal

2019.11.12. 07:00

Országos bajnoki címet szerzett az ajkai nemzetközi mester

Az ajkai nemzetközi mester, Hardicsay Péter sikerét hozta a szenior egyéni rapid sakkbajnokság, amelynek idén is Nagykanizsa adott otthont.

Horváth Gábor

Hardicsay Péter (középen) két ezüstérem után tudott nyerni

Forrás: A szervezők

A megmérettetést hatodik alkalommal rendezték meg. A viadalra a települési és megyei önkormányzatok nevezhették hatvan évet betöltött sportolóikat.

A Veszprém Megyei Önkormányzat és a Veszprém Megyei Sportszövetség közös rendezésében megvalósult megyei fordulóból Hardicsay Péter, Paksa Rudolf és Antal József jutott be az országos döntőbe, mellettük további három versenyző a települési selejtezőkből került a fináléba.

Hardicsay Péter remekül szerepelt a nagykanizsai versenyen is, és szoros küzdelemben, félpontos előnnyel megszerezte az országos bajnoki címet. Az előző két évben elért ezüstérem után ezúttal sikerült az egész mezőnyt maga mögé utasítania az ajkai nemzetközi mesternek.

Hardicsay Péter (középen) két ezüstérem után tudott nyerni
Fotó: A szervezők

A Veszprém megyei indulók eredményei: 1. Hardicsay Péter (Veszprém Megyei Önkormányzat), ...7. Pásztor Ferenc (Tapolca), ...18. Paksa Rudolf (Veszprém Megyei Önkormányzat), ...28. Antal József (Veszprém Megyei Önkormányzat), 29. Palla György (Veszprém), ...45. Angyal Ferenc (Várpalota).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!