bajnokok ligája

2019.11.22. 21:21

Telekom Veszprém: még be lehet fogni a csoportelső Kielt

Nem hibázhat hazai pályán a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese, amennyiben szeretné életben tartani reményeit a csoport első két helyére.

B. Virág Rita

Fotó: Penovác Károly/Napló

A 2019-es naptári esztendőben még két Bajnokok Ligája-fordulót tartanak. A Telekom Veszprém előbb szombaton fogadja a PGE Vive Kielce csapatát 17.30-tól, majd jövő vasárnap a címvédő Vardar Szkopje otthonába látogat.

A jelenleg tízpontos bakonyiaknak mindkét meccsen szükségük lesz a két pontra, ha reális esélyt szeretnének tavasszal az első két hely valamelyikének megszerzésére.

Ehhez az eddigi eredmények is megfelelően alakultak, hiszen az idény elején szárnyaló THW Kiel láthatóan megtorpant, és a Porto után megkínlódott az ukrán Motor Zaporizzsja ellen is.

A hét közben lebonyolított BL-meccsen ugyanis csak 32-32-es döntetlent ért el, ami valljuk meg, óriási meglepetés. A Zaporizzsja ugyanis eleddig egyetlen győzelmet sem tudott felmutatni a csoportban, ezen kívül egyetlen döntetlen szerénykedett a neve mellett, Portóban játszott 35-35-ös meccset. A Kiel ráadásul rangadót játszik a jelenleg második helyen álló Montpellier-vel, így az is előfordulhat, hogy a Telekom megelőzi a francia gárdát. Persze ehhez nyerni kell, kétszer is. S akkor nyugodtabban vonulhatunk a téli szünetre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!