futsal

2019.12.04. 10:46

Tizenegy gólos meccset nyertek meg a tihanyiak

Hatalmas csatában aratott fontos sikert a tihanyi futsalcsapat a második vonal nyugati csoportjának legutóbbi körében.

Horváth Gábor

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Tihanyi FC négy vereséget követően fogadta aktuális ellenfelét, a REAC-SISE csapatát, amely a forduló előtt nyolc ponttal állt jobban a kiesőzónától menekülő félszigetieknél.

A várakozásoknak megfelelően kőkemény csatában dőlt el a pontok sorsa. A 0-0-ás állás a 14. percben változott meg, ekkor a hazaiak kapusa, Jónás Áron volt eredményes, majd nem sokkal később Hoffer Levente is a kapuba talált. A második félidő elején szépített a REAC-SISE, erre viszont három tihanyi találat volt a válasz. Nem adták fel a vendégek, akik a 31. percben kétszer is eredményesek voltak, 5-3.

A folytatásban Erdősi Péter gólja nyugtatta meg a kedélyeket (6-3), de a hajrá izgalmasra sikeredett. A REAC-SISE feljött mínusz egyre, egalizálnia viszont nem sikerült.

Eredmény: Tihanyi FC-REAC-SISE 6-5 (2-0). Tihany. V.: Kubicsek, Héra, Bíró. Tihanyi FC: Jónás – Dévényi, Erdősi P., Hoffer D., Hoffer L. Csere: Endresz, Mits, Erdősi X., Imreh, Kovácsfi, Németh, Petróczi, Boromisza G., Uj. Edző: Németh Gábor.

Gólszerzők: Jónás (14.), Hoffer L. (15.), Erdősi X. (28.), Dévényi (28., 29.), Erdősi P. (33.), ill. Sztojanovics (22., 31.), Horváth (31.), Somogyi (36.), Hornok (40.).

Kiállítva: Hoffer L. (40.), ill. Kollár (38.), Sztojanovics (40.).

A tihanyiak ezzel a nyolcadik helyen állnak a tíz csapatos mezőnyben. Németh Gábor alakulata legközelebb az éllovas TFSE-éhez látogat, a mérkőzést jövő hétfőn 20.30-as kezdettel a Vasas sportcsarnokban rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!