szilveszteri asztalitenisz

2020.01.06. 07:00

Taroltak a veszprémi indulók, ők vitték el az összes pingpongérmet a kupáról

Remek hangulatú, kiválóan szervezett asztalitenisz-versenynek adott otthont nemrég Balatonfüred sportcsarnoka.

Horváth Gábor

A férfi egyéni verseny érmesei, balról: Iker István, Józsa Gábor és Nyitrai Csaba. A kép két szélén Bóta Géza (balra) és Burka Tibor Fotó: a szervezők

Immáron 25. alkalommal rendezték meg a Szilveszter-kupa elnevezésű nyílt, egyéni asztalitenisz-versenyt. Az első két évtized csatáit Sümegen játszották, majd az esemény megálmodója és szervezője, Bóta Géza Balatonfüredre tette át a viadal színhelyét.

Az utóbbi öt évben számos izgalmas meccset láthattak az érdeklődők, s a résztvevők száma egyre nőtt. Ezúttal összesen 63 versenyző viaskodott az érmekért. A nyolcfordulós, svájci rendszerű egész napos mérkőzéssorozaton a veszprémi sportolók taroltak, valamennyi érmet megszerezték az ország számos pontjáról érkező neves versenyzők előtt.

A Balaton Szabadidő Központban tartott megmérettetésen férfiak és nők egyaránt asztalhoz álltak. A résztvevőknek népes, erős mezőnyben kellett helytállniuk.

A férfi egyéni verseny érmesei, balról: Iker István, Józsa Gábor és Nyitrai Csaba. A kép két szélén Bóta Géza (balra) és Burka Tibor Fotó: a szervezők

A serleget és az érmeket a két főszervező, Bóta Géza versenyalapító és Burka Tibor, a helyi szakosztály vezetője adták át a legjobbaknak.

Eredmények, nők: 1. Áldozó Borbála (Veszprémi Rendőr SE),, 2. Sári Adrienn (Veszprémi Asztalitenisz SE), 3.Szöllősy Anita (Veszprémi VRSE). Férfiak: 1. Józsa Gábor (Veszprémi ASE), 2. Nyitrai Csaba (Veszprémi RSE), 3. Iker István (Veszprémi ASE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!