előkelő hely

2020.01.29. 11:00

VFC USE: bronzérem jutott

Rangos nemzetközi tornán szerepelt a Veszprém FC USE U9-es csapata Ikrényben, ahová tíz együttes kapott meghívást.

Napló

Az ikrényi megmérettetés egyben jótékonysági esemény is volt Fotó: Veszprémi FC USE

A korai kelés és az utazás meglátszott a fiúk első két mérkőzésen nyújtott teljesítményén, előbb a Gyirmót B-től kaptunk ki 1-0-ra, aztán a Tapolcától 2-0-ra.

Ezután azonban összekapták magukat a veszprémiek, és előbb az FC Ajkát fektették két vállra 4-1-es arányban (gólszerzők: Jáger Bence, Pap Zéti 3), majd az elődöntőbe kerülésért játszottak fontos mérkőzést a Király SZE-vel, ahol tudták, hogy legalább háromgólos sikert kell aratniuk a továbbjutás érdekében.

A srácok mindent beleadva teljesítették a célt és 3-0-ra legyűrték a szombathelyi riválist (gólszerzők: Pap Zéti, Jáger Bence).

A torna elődöntőjében a Gyirmót A jelű alakulata ellen egy küzdelmes mérkőzésen 2-0 arányban alulmaradt a VFC USE.

A bronzéremért vívott csatában viszont sikerült visszavágniuk a Tapolcának és magabiztos játékkal 2-0-s diadalt arattak. A gólokat Pap Zétény szerezte.

A bronzérem mellett egy különdíjat is begyűjtöttek a veszprémiek, Pap Zétényt választották a torna legjobb játékosának.

Az esemény szervezői gyűjtést szerveztek a győri kórház gyermek intenzív osztályának.

Az ikrényi megmérettetés egyben jótékonysági esemény is volt Fotó: Veszprémi FC USE

A tornára érkező csapatoktól azt kérték, hozzanak magukkal plüssöket, játékokat és gyermekkönyveket. A megmérettetés végére egy 5x2-es kapu megtelt a kis focisták felajánlásaival.

A tornát a gyirmótiak nyerték meg.

A harmadik helyen végzett veszprémi csapat tagjai: Pap Zétény, Jáger Bence, Göndőcs Bálint, Molnár Krisztián, Andor Dániel, Horváth Regő, Molnár Mátyás, Kuti Alexander, Bényi Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!