Öregfiúk-focitornát rendeztek

2020.02.20. 11:00

A Csikvánd és az Ugod izgalmas küzdelemben döntött az első helyről

A Csikvánd csapatának sikerével ért véget az Acsády iskola tornatermében rendezett szenior teremlabdarúgó-torna.

Haraszti Gábor

Összesen tizenegy csapat lépett pályára a megmérettetésen

Fotó: Haraszti Gábor/Napló

A Takácsi Sportegyesület szervezésében megvalósuló tornát két selejtező, és az onnan továbbjutók részvételével egy döntő játéknapon bonyolították le. Tizenegy csapat nevezett a viadalra, melyen 35 év felettiek léphettek pályára. Az első napról Nyárád, Csikvánd és Ajka, a második körből Ugod, Takácsi és Csót jutott a körmérkőzéses fináléba.

A legjobb hat alakulat közül Ugod, Csót és Csikvánd emelkedett ki, a versenyfutásból az ugodiaktól elszenvedett egygólos vereséget követően Csót szállt ki, így a torna lebonyolításából adódóan az első helyről az Ugod–Csikvánd meccs döntött. A feszült pillanatoktól sem mentes meccset végül 2-0 arányban a csikvándiak nyerték, akik el is hódították a győztesnek járó serleget.

– A torna során egyetlen alkalommal sem találtunk legyőzőre, így talán nem túlzás kijelenteni, hogy megérdemelten végeztünk az élen – fejtette ki véleményét Ihász László, a Csikvánd SE elnöke, aki megköszönte Gecző László főszervező meghívását, hozzátéve, most vettek részt először ezen a kupán, de amennyiben lesz rá lehetőség, jövőre is szeretnének indulni. A díjakat Finta Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatója adta át.

Összesen tizenegy csapat lépett pályára a megmérettetésen
Fotó: Haraszti Gábor/Napló

A tornán Csikvánd mögött második helyen Ugod, a harmadikon Csót végzett. A gólkirály Szabó Tibor (Nyárád), a legjobb kapus Gacs József (Csikvánd), a legjobb játékos Makai Roland (Ugod) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!