Jön a folytatás

2020.02.26. 11:00

Teremlabdarúgás – a hatodik kört játsszák a sorozatban

Egy hétvégi szünet után szombaton folytatódik a körzeti teremlabdarúgó-bajnokág a városban.

20200126 Balatonfüred Szabadidő központ. Termefoci bajnokság. Tihany (fehér)-Bádogos ,Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton

Három játéknap maradt hátra a balatonfüredi körzeti téli teremlabdarúgó-bajnokság idei szezonjából. A részt vevő 24 csapat – amelyek három osztályban küzdenek a legjobb helyezésekért – most a hatodik fordulóra készül. Az első osztályban az Eldorádó várja a legkedvezőbb helyzetből a soron következő kört, az éllovas ráadásul a sereghajtó alsóörsiekkel játszik. Az Eldorádó (12 pont) mögött szoros a mezőny, a PD-Truck és a Vitorlás 9-9, a Tihany és a Bádogos 7-7 ponttal rendelkezik.

Huszonnégy csapat játszik a füredi bajnokságban
Fotó: Pesthy Márton

A második vonalban a Cosmos (15 pont) makulátlan mérleggel vezet, most viszont egy komoly derbi vár rá, a második helyen álló DS Veszprém (12) belerondíthat az eddigi hibátlan teljesítménybe, s akár utol is érheti vetélytársát. A harmadik pozíciót a Pocca Pince (9) foglalja el. A harmadosztályban a Celzi FC (15 pont) áll százszázalékos produkcióval, az „angolokat” a Berhida (12) és a Hatlépcsős (12) egyaránt egygyőzelemnyi távolságból követi. A hatodik kör programja szombaton 11.45-kor kezdődik a város sportcsarnokában.

A párosítások sorrendben: REFI–Szentantalfa NVSE, Pocca Pince–Tüzesz Honvéd, JM ELITE–Cselzi FC, Nívó FC–Next Cub Cadet, Raklap FC–Hatlépcsős, PD-Truck–ABA Wood, Berhida SC–Santos, Red Scorpions Pécsely–DÖG FC, Eldorádó–Szer-Kontakt Alsóörs, Bádogos–Zibunda FC, Tihany Rege Cukrászda–Vitorlás FC, DS Veszprém–Cosmos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!