kick-box

2020.03.04. 11:00

Három érmet szerzett Bécsi Nikolett az Európa-kupán

Egy ezüst- és két bronzéremet szerzett Bécsi Nikolett a Horvátországban megrendezett kick-box Európa-kupán.

Bényi Kálmán

A horvátországi Karlovac városa adott otthont a közelmúltban megrendezett kick-box Európa-kupának, ahol öt versenyszámban mintegy negyven ország ezerkétszáz versenyzője csapott össze. Bécsi Nikolett számára a kétnapos viadal jelentette a versenyszezon kezdetét, ezért a veszprémiek kiválósága több kategóriában is megmérettette magát. A Point fighting kategóriában, 50 kg-os súlycsoportban egészen az elődöntőig jutott, ahol egy bolgár ellenféllel szemben maradt alul, és így a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Ezt követően 55 kilogrammban is elindult, itt már a döntőig menetelt, és ezüstérmet szerzett.

Másnap light contactban versenyzett, és ez alkalommal is bronzérmet akasztottak a nyakába. – Niki felkészülése kissé belenyúlt a horvátországi versenybe, azonban így is három éremmel zárta idei első megmérettetését. Tanítványom legközelebb Szlovákiában folytatja a szezont – árulta el Vajky László edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!