csapatdöntő balatonudvariban

2020.05.26. 18:22

Footgolf: az FTC lett a téli bajnok

A Balaton Golf Club pályája adott otthont nemrég Balatonudvariban az International Winter Footgolf Tour 2019/2020-as csapatdöntőjének, amelyen a Ferencváros szerezte meg a végső győzelmet.

Horváth Gábor

A Ferencváros nem talált legyőzőre a Balatonudvariban tartott versenyen

Forrás: a szervezők

A koronavírus-járvány miatt a footgolfosok is halasztani voltak kénytelenek, az International Winter Footgolf Tour 2019/2020-as szezonjának csapatfináléját az eredeti kiíráshoz képest csak később tudták megrendezni. A megmérettetésnek – amelyen az alapszakasz nyolc legjobb együttese vett részt – Balatonudvari adott helyet.

A döntőben a járvány kapcsán hozott korlátozások miatt nem tudott részt venni a szlovák Senec csapata, amelynek a helyére a Nimród került. A beugró remekül szerepelt a 18 szakaszos viadalon, hiszen egészen a fináléig menetelt az alakulat. Az utolsó meccsen viszont a Ferencváros volt a jobb, a korábban a BFGT csapatát és a Royalt legyőző zöld-fehérek így elhódították a téli bajnoki címet.

A harmadik helyet a Royal szerezte meg.

Eredmények, a negyeddöntőben, UTE–Nimród: 1-2, EMFGSE–Fair-way SE 1-2, FTC– BFGT 2-1, Royal–Hole Hunters 2-1. Elődöntő: Nimród–Fair-way SE 2-1, FTC-Royal 2-1. A harmadik helyért: Fair-way SE –Royal 1-2.

A döntőben: Nimród-FTC: 1-2. A végeredmény: 1. FTC, 2. Nimród, 3. Royal, 4. Fair-way SE, 5. Hole Hunters, 6. UTE, 7. BFGT, 8. EMFGSE

A Ferencváros nem talált legyőzőre a Balatonudvariban tartott versenyen Fotó: a szervezők

A bajnokcsapat fináléra nevezett tagjai: Németh Gábor, Balán Zoltán, Biró László, Cziráki Csaba, Lengyel Béla, Lichtner Zsolt, Mikulik Norbert és Simonyi Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!