Hét hazai edzőmeccs

2020.06.29. 17:38

A jövő héten kezdik a felkészülést a BKSE-nél

Elkészült a Balatonfüredi KSE nyári felkészülésének programja. Az NB I-es kézilabdacsapat július vége és augusztus vége között összesen hét edzőmeccset játszik olyan riválisok ellen, mint a Veszprémi KKFT, a Csurgó, vagy a Fradi. Érdekesség, hogy az összes találkozó Füreden lesz.

Horváth Gábor

A horvát Topic továbbra is alapember lesz a füredieknél

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Július második hetében kezdi a felkészülést a Balatonfüredi KSE, amely hat év után új szakvezetéssel igyekszik felvenni a versenyt a legjobb honi kézilabdacsapatokkal.

A BKSE-ét Csoknyai István után az a György László vezeti majd, aki korábban hosszú éveket dolgozott a klubnál, az utánpótlást irányítva. György László első számú segítője Imre Vilmos lesz. A kapusedzői teendőket továbbra is Szathmári János látja majd el.

A játékoskeretben is komolyabb változások mentek/mennek végbe, igaz, ez nem újdonság, mert a Balaton-partiaknál minden évben rendre nagy a mozgás.

A visszavonult Fazekas Nándor mellett Máthé Dominik, Zdolik Bence, Darko Sztevanovics, Luis Felipe Jimenez, Németh Balázs, Déber Bence és Orbán Barnabás távozott a csapattól.

A horvát Topic továbbra is alapember lesz a füredieknél
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Vajda Huba kölcsönben szerepel majd, a következő szezonban az NB I-ben újonc Veszprémi KKFT együttesét erősíti.

Az irányító Horváth László visszatér mezőkövesdi kölcsönjátékából, az átlövő Pulay Gábor (aki korábban szintén viselte a klub mezét) Németországból

érkezik, a rutinos védekezőspecialista Dénes János pedig Tatabányáról teszi át a székhelyét Füredre. Három saját nevelésű fiatal, Brandt Balázs, Draskovics Gellért és Seprős Bence pedig profi szerződést kapott az egyesülettől.

A 2020/2021-es idény szeptember első hétvégéjén kezdődik. A sorsolás szerint a balatonfürediek derbivel kezdenek, a nyitányon a Tatabányát fogadják, majd ahhoz a Budakalászhoz látogatnak, amelynek Csoknyai István lett a szakvezetője.

A Füred a szezonban a második számú nemzetközi kupában is érdekelt lesz, azaz idén is több frontos küzdelemre kell felkészülnie. Az alapozás a jövő héten kezdődik, az edzőmérkőzések pedig a következőképp alakulnak.

A BKSE nyári meccsprogramja, 07. 22., szerda, 18.00: Balatonfüredi KSE–Veszprém KKFT (Eötvös iskola sportcsarnok). 07. 25., szombat, 16.00: Balatonfüredi KSE–Budakalász (Eötvös). 07. 30. csütörtök, 16.00: Balatonfüredi KSE–Dabas KC (Balaton Szabadidő Központ). 07. 31., péntek, 18.00: Balatonfüredi KSE-Sport36-Komló (Balaton Szabadidő Központ). 08. 05., szerda, 18.00: Balatonfüredi KSE–B.Braun Gyöngyös (Balaton Szabadidő Központ). 08. 07., péntek, 18.00: Balatonfüredi KSE–Csurgói KK (Balaton Szabadidő Központ). 08. 28, péntek, 18.00: Balatonfüredi KSE–FTC (Balaton Szabadidő Központ).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!