egyelőre kölcsönbe

2020.06.24. 14:11

FC Ajka: megvan az első érkező

Az NB I-es Diósgyőri VTK-tól igazolt játékost az FC Ajka. Az NB II-es labdarúgócsapatnál szerdán bejelentették, hogy Zsolnai Richárd náluk folytatja pályafutását.

Horváth Gábor

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

A 25 éves futballista tavaly nyáron került Miskolcra, de a DVTK NB I-es alakulatában csak egy alkalommal lépett pályára. Idén tavasszal kölcsönben a másodosztályú (és onnan az első ligába kerülő) Budafoki MTE együttesét erősítette, korábban pedig Vácon szerepelt. A középpályás a DVTK játékosa, Ajkára kölcsönbe érkezik. A szerződése egy évre szól, az időszak végén a Veszprém megyeieknek kivásárlási opciójuk lesz a játékjogára.

Az FC Ajka eddig öt játékos (Illés Dávid, Köles János, Pavlitzky Balázs, Horváth Péter, Markó Róbert) távozását jelentette be, Zsolnai az első érkező ezen a nyáron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!