foci

2020.09.16. 16:34

Elküldték a vezetőedzőt Füreden

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 2020/2021-es kiírásában kilenc forduló adatott meg Thomas Sowunmi vezetőedzőnek, aki az utóbbi mérkőzéseken még szerelést is húzott, és a pályán is próbálta segíteni csapatát.

Juhász-Léhi István

Nem sikerült, a Balatonfüred FC a tabella utolsó, 20. helyén áll egy megszerzett ponttal, három rúgott és 23 kapott góllal.

A klub és a szakember ezért kedden békében, közös megegyezéssel „bontott asztalt”, és szerződést, tudtuk meg Csákvári Tamástól, a fürediek első emberétől.

A piros-fehérek elnöke a Naplónak azt is elmondta, hogy meg van Sowunmi utódja, aki nem más, mint Borgulya István, vele az idei bajnokság végéig állapodtak meg. A 49 éves edző a labdarúgás szerelmeseinek leginkább a BVSC-ből, a Vácból és természetesen a Budapesti Honvédból lehet ismerős, legutóbb a BLSZ-ben dolgozott.

Csákvári Tamás kijelentette, az új edző és a klub célja egyértelmű, bent kell tartani a Füredet az NB III-as pontvadászatban.

A következő bajnoki meccsig jó megmérettetésnek ígérkezik a szombati Magyar Kupa mérkőzés is, amikor a NB II-es Debreceni EAC-ot látja vendégül a Balatonfüred.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!