labdarúgó megye I

2020.10.19. 12:22

Ők voltak a forduló legjobbjai

Két sorozat is megszakadt a labdarúgó megye I 10. fordulójában: a TIAC először kapott ki, a Gyulafirátót pedig első alkalommal tudott győzni. Lássuk, kik kerültek be a játéknap legjobbjai közé!

Horváth Gábor

20200905 Ajka sportpálya. Foci megye I Ajka Kirstály SE (kék) - Fűzfői AK Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Először nyert ebben a szezonban a Gyulafirátót, a derbin Hardi Máté három találatig jutott. Polonkai Csaba csapata Devecserből hozta el a három pontot, a 4-1-es siker azt is jelentette, hogy a rátótiak elmozdultak a sereghajtó pozícióból és feljöttek a 13. helyre.

Az Úrkút SK Badacsonytomajon folytatta sikeres szereplését. A vendégek 3-1-re nyertek, az első két gólt Korpos Tibor szerezte.

Egyre jobb formába lendül a Várpalotai BSK, amely ezúttal Herendről hozta el a pontokat. Bár a hazaiak az ötödik percben előnybe kerültek, a VBSK összességében magabiztos (4-1) sikert aratott. Sári Márk remek teljesítmény nyújtott a kapuban, a mezőnyjátékosok közül pedig Borbély Gábort emeltük ki.

Az éllovas Tapolca először maradt alul ebben a szezonban, a TIAC egy hazai rangadón kapott ki, a Kristály bizonyult jobbnak nála. Nagy volt a küzdelem, a házigazda kétszer is egalizált, de a vendégek 3-2-re nyertek. Az ajkaiaknál Král Lívió kétszer volt eredményes, mellette Györkös Bence és Magyar Patrik került be a forduló legjobbjai közé.

A Tihanyi FC és a Fűzfői AK élcsapathoz méltóan gólparádét rendezett. A félszigetieknél – akik 6-0-ra verték meg a Péti MTE együttesét – Németh Kornél és Kovács Ádám futballozott kiemelkedően. A FAK 6-1-re nyert Csetényben, Humli Péter és Zágor Máté a jó játék mellett egyaránt eredményes is volt.

A 10. forduló válogatottja, kapus: Sári Márk (Várpalotai BSK).

Hátvédek: Král Lívió (Ajka Kristály), Magyar Patrik (Ajka Kristály), Kovács Ádám (Tihanyi FC).

Középpályások: Borbély Gábor (Várpalotai BSK), Györkös Bence (Ajka Kristály), Németh Kornél (Tihanyi FC), Humli Péter (FAK).

Támadók: Hardi Máté (Gyulafirátót SE), Korpos Tibor (Úrkút SK), Zágor Máté (FAK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!