hét mérkőzés óta nem kaptak ki

2020.11.13. 21:32

A balatonfürediek megőriznék az elmúlt hónapok veretlenségét

A Balatonfüredi FC az Érdi VSE együttesét fogadja szombaton 13.30-tól a labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában. A találkozót – amelynek egyik érdekessége lehet az a tény, hogy az Érd egy hónapja nem játszott, és így nem tudni, a hosszú kihagyás milyen hatással lesz rájuk – zárt kapuk mögött rendezik meg.

Juhász-Léhi István

A Balatonfüred hét mérkőzés óta nem kapott ki az NB III-as pontvadászatban

Fotó: Pesthy Márton/Napló

– Mi úgy készültünk, hogy játszani fogunk, és szeretnénk az elmúlt hónapok veretlenségét megőrizni – nyilatkozta a Naplónak Borgulya István, a Balatonfüredi FC edzője. – Céljaink változatlanok, az NB III-as tagság kivívása „csont nélkül”, úgyhogy van motivációnk bőven.

A füredi szakember elmondta azt is, hogy rotálni nem nagyon tud, hiszen nincsenek sokan, nem bő a Füred kerete, ráadásul akadnak sérültjeik is.

– Abból próbálunk főzni, ami van és minden játékosomban teljes mértékben megbízom – jelentette ki a szakvezető, aki a szombati ellenfélről megjegyezte, hogy mint minden csapatról, az érdiekről is igyekezett információkhoz jutni.

A Balatonfüred hét mérkőzés óta nem kapott ki az NB III-as pontvadászatban Fotó: Pesthy Márton/Napló

– Régi „panel”, de igaz: minden mérkőzés más, de az első negyedóra végén azért már lehet látni, hogy mi a helyzet a pályán, körülbelül mire számíthatunk – fogalmazott Borgulya István. – A kiindulópontunk az, hogy az Érd jó csapat, ám sok az elmaradt találkozójuk, régen játszottak, ami lehet nekünk jó, de rossz is, hiszen lehet, hogy nagyon ki vannak éhezve a játékra. Ha az elmaradt meccseiket hozzák, ott lehetnek akár az élmezőnyben is. Jó csapatot várunk, jó mérkőzésre számítunk, de mint mondtam: szeretnénk megőrizni a veretlenségünket.

A Balatonfüred az elmúlt hetek kiváló szereplésének köszönhetően a sereghajtó, 20. pozícióból öt helyet lépett előre a tabellán és már a tizenötödik. Eddig öt győzelmet, három döntetlent és kilenc vereséget tud felmutatni. Viszont mióta Borgulya István a vezetőedző, azóta még nem vesztett mérkőzést a balatonfüredi csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!