a pannonhalmát látták vendégül

2021.01.28. 13:41

Hat pápai találat az edzőmeccsen

Kijött az osztálykülönbség a labdarúgó NB III-as Perutz FC legutóbbi edzőmérkőzésén, ahol a pápaiak 25 perc alatt lőtt hat góllal győzték le Pannonhalma együttesét.

Haraszti Gábor

A Perutz FC (sárgában) még a munka elején jár

Fotó: Haraszti Gábor

Perutz FC–Pannonhalma 6-0 (0-0)

Pápa. Perutz FC, az 1. félidőben: Schüld – Nagy, Császár, Bence, Benecz – Baldauf, Jurik, Iványi – Márton, Mogyorósi – Tamás. A 2. félidőben: Szigeti – Szalai, Koronczai, Dóczi, Kalász – Hanzl, Bence, Szilágyi – Jurik, Skriba – Rajzinger.

A Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságban szereplő Pannonhalma látogatott a Perutz stadionba. A meccsre ezúttal is két félidőre bontva két sort állított össze Takács Gábor vezetőedző.

A vendégek alakították ki az első lehetőséget, Buruzs próbálkozását Schüld védte. Néhány perccel később a másik oldalon Varga hárította Mogyorósi lövését. A 27. percben egy labdavesztést követően megint Schüldnek kellett bravúrt bemutatnia, fél óra játék elteltével Jurik pörgetése után Márton egy az egyben vezethette a kapusra a labdát, ám a hálóőr lábbal menteni tudott.

Fordulás után kinyílt a hazai gólzsák, az 53. percben Jurik kezdte meg a gólgyártást, aki Hanzl szögletét belsőzte a kapuba, 1-0. Hat perccel később Kalász jobb oldali beadására Skriba érkezett jó ütemben és öt méterről a kapuba lőtt, 2-0.

A 64. percben Kalász adott be jobbról, Rajzinger lövése a felső kapufáról vágódott a gólvonal mögé, 3-0. Húsz perccel a lefújás előtt Skriba kapott jó labdát a tizenhatoson belül, majd két védőt becsapva higgadtan a bal sarokba helyezett, 4-0. A 72. percben Szalai oldalról érkező labdájába tette bele a lábát Rajzinger, ezzel már öt találat volt a különbség, 5-0. A 76. percben alakult ki a 6-0-s végeredmény, lábról lábra járatva egészen ziccerig játszott ki egy támadást a Perutz, melynek végén Szilágyi belsőzött a kapuba.

Takács Gábor: – Kiegyenlített volt az első félidő, de nem voltam elégedett, egy kis fejetlenséget láttam a középpályán, mindenki ment előre és gólt akart rúgni. A második játékrészben nagyon jól, kombinatívan futballoztunk, a hat rúgott gól mellett legalább ennyi helyzetet ki is hagytunk. A harmadik hét közepén vagyunk, egy-két játékoson látszik már a fáradtság, összességében meg voltam elégedve a látottakkal.

A Perutz FC január 30-án Balatonfüreden lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!