Röplabdások sikere

2021.01.19. 22:10

Legközelebb január 30-án játszik a Veszprém

A hosszúra nyúlt téli szünet után győzelemmel tért vissza az átszervezett bajnokságba a Veszprémi Egyetem SC NB II.-es női röplabdacsapata.

B. Virág Rita

A Veszprémi Egyetem SC megerősítette vezető pozícióját az NB II. Nyugati A csoportban

Fotó: VESC/Facebook

Delta RSE–VESC 1-3 (-14, 23, -20, -22)

Érd, zárt kapuk mögött. V.: Filibér, Krasznai. Veszprémi Egyetem SC: Molnár-Pintér, Varga, Monteiro, Szvath, Bozsó, Miklós, Szalai, Májusi, Rivnyák, Dordzsceren, Tóth L. (liberó), Iglói (liberó). Edző: Szokolikné Kalmár Judit.

Ebben a bajnoki szezonban az Érd és a Veszprém még nem találkozott egymással. A Veszprém az átszervezett pontvadászatban a tabella éléről várta az összecsapást.

Rendkívül magabiztosan kezdett a VESC, és ennek köszönhetően pillanatok alatt behúzta az első szettet.

A folytatásban túlságosan megnyugodtak a vendégek, csökkent a koncentrálás, egyre több hiba csúszott a játékba, és a végjátékhoz érve ott liheg­tek egymás nyakán a csapatok. Végül kiélezett, izgalmas hajrában az Érd örülhetett az egyenlítésnek.

A Veszprémi Egyetem SC megerősítette vezető pozícióját az NB II. Nyugati A csoportban Fotó: VESC/Facebook

Szokolikné Kalmár Judit próbált változtatni a felálláson, többszöri módosítás után végül sikerült megtalálni azt a csapatot, amely eredményes mezőnymunkát végezve, pontosan, precízen és jól támadott.

A harmadik és negyedik etapban a bakonyiak folyamatosan javuló játékkal végig vezettek, de azért kellett az odafigyelés, a megfelelő hozzáállás a győzelem megszerzéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!