telekom veszprém

2021.02.09. 14:52

Két játékos nem tud ma pályára lépni a Barcelona ellen

A Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese közleményben tudatta, hogy ma esti Barcelona elleni Bajnokok Ligája-rangadóra a megengedett tizenhat helyett csupán tizennégy játékost tudott benevezni.

B. Virág Rita

Veszprém, 2020. december 2. A veszprémi Vuko Borozan (b2), valamint Magnus Landin Jacobsen (b), Sander Sagosen (j2) és Pavel Horak (j), a német csapat játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében játszott Telekom Veszprém - THW Kiel mérkõzésen a Veszprém Arénában 2020. december 2-án. A mérkõzést a Telekom Veszprém csapata nyerte 41-33-re. MTI/Vasvári Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

Még kedden az elutazás napján lett rosszul Andreas Nilsson, aki ebéd után hányt, így ő nem tudott a csapattal tartani. A szigorú utazási szabályok miatt a vezetőség már senkit sem tudott betenni az utazó keretbe.

A repülőtérre érkezés előtt röviddel Vuko Borozan jelezte David Davisnek, hogy súlyos családi probléma miatt azonnal haza kell utaznia Balatonfüredre, aki természetesen megkapta az engedélyt a hazatérésre.

Ez azt jelenti, hogy a ma esti 20.45 órakor kezdődő Barcelona-Telekom Veszprém találkozón tizennégy játékosra számíthat a szakvezetés.

A Telekom Veszprém közölte, hogy Nilsson és Petar Nenadics a csütörtöki Celje elleni BL-meccsen nagy valószínűséggel már pályára tud lépni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!