futsal

2021.03.31. 07:00

Makulátlan mérleggel zárt a VFC USE U9-es csapata

Veretlenül nyerte meg a VFC USE U9-es csapata az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatósága által szervezett téli futsaltornát.

B. Virág Rita

A VFC USE U9-es csapata az aranyérmek átvétele után

Fotó: B. Virág Rita/Napló

A legkisebb korosztályban három négyes csoportban kezdődtek meg a küzdelmek. Innen a három csoportelső, valamint a legjobb második jutott be a négyes döntőbe, amelyet a stadion munkacsarnokában bonyolítottak le.

A Balatonfüredi USC alakulata betegség miatt végül nem tudott kiállni a fináléban, így az FC Ajka, a TIAC VSE és a VFC USE gárdái mérték össze tudásukat.

Az első mérkőzésen az FC Ajka 8-1-re legyőzte a Tapolcát. Ezután a Veszprém 13-4-re nyert, szintén a Tapolca ellen. A döntőnek is beillő VFC USE–FC Ajka találkozón nem volt kérdés, melyik a jobb csapat. A veszprémiek remek játékkal már az első félidőben tetemes előnyre tettek szert (6-0), végül 10-3-ra nyertek, és elhódították a legjobbnak járó trófeát.

A VFC USE U9-es csapata az aranyérmek átvétele után
Fotó: B. Virág Rita/Napló

A fiatalokat Kelemen Miklós edző készítette fel. A tornán a VFC USE-t erősítő Kovács Bence volt a legeredményesebb, tíz góllal.

A többi U9-es csapat a közép-, valamint az alsóházban döntött a helyezések sorsáról. Középen a Balatonalmádi minden ellenfelével elbánt, mögötte második lett a Szi­lágyi DSE „A”, harmadik az Almádi SK. Az alsóházban a Szilágyi DSE B volt a legjobb, megelőzte az Ősit, a VFC USE B-t és a Fűzfői AK gárdáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!