u11

2021.03.23. 11:00

Veretlenül szerezték meg az aranyérmet a veszprémiek

A Veszprémi Foci Centrum (VFC) USE alakulata nyerte a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Veszprém Megyei Igazgatóság által indított megyei tornát az U11-es korosztályban.

B. Virág Rita

A Veszprémi Foci Centrum USE U11-es alakulata nyerte a megyei versenyt, a képen Kelemen Miklós edzővel Fotó: VMLSZ.HU

A GUSTO 13 Bistro & Delicate U11-es korosztályban két négyes csoportban kezdődtek meg a küzdelmek. A három fordulót követően alsó- és felsőházi rájátszásba kerültek a részt vevő gárdák.

A felsőházba a VFC USE A, a VFC USE B, a Szilágyi DSE, valamint a Balatonfüred A került.

A veszprémi városi stadionban megrendezett, döntőnek is beillő tornát végül a VFC USE A nyerte meg. Varga Tamás vezetőedző betegség miatt nem tudott részt venni az eseményen, őt Kelemen Miklós helyettesítette.

A Veszprémi Foci Centrum USE U11-es alakulata nyerte a megyei versenyt, a képen Kelemen Miklós edzővel
Fotó: VMLSZ.HU

A fiatalok alaposan kitettek magukért, és minden ellenfelüket legyőzve hódították el az aranyérmet. Második helyen végzett a Balatonfüredi USC, míg harmadikként zárt a korosztályhoz képest egy évvel fiatalabb VFC USE B csapata. A Szilágyi DSE pedig tartalékosan most negyedik lett.

Eredmények: Szilágyi DSE–VFC USE B 2-4, VFC USE A–B.füred 10-3, Szilágyi DSE–VFC USE A 3-11, VFC USE B–B.füred 1-5, Szilágyi DSE–B.füred 2-4, VFC USE A–VFC USE B 13-1. A tornán Lévai Ádám szerezte a legtöbb gólt, összesen tizenötször talált be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!