foci

2021.04.14. 11:00

Csikósért is játszanak a fürediek

Balatonfüredi FC–SC Sopron összecsapásra kerül sor a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 29., hétközi fordulójában szerdán, 16.30-tól.

Juhász-Léhi István

A BFC hazai pályán esélyes a Sopron ellen

Fotó: Pesthy Márton/Napló

– Sajnos a meccsek hosszabbításában, 90 perc után három találkozón is pontokat, egészen pontosan hetet veszítettünk. Ezzel már nem tudunk mit csinálni, menni kell tovább – mondta a Naplónak Borgulya István, a BFC vezetőedzője, akinek csapata legutóbb a Lipót otthonában „hagyott két pontot” hasonló körülmények között. – Ezekből a meccsekből tanulni kell, remélem, a csapat most már tudja a leckét. Nyilván le voltak törve a fiúk, ami egyrészt pozitív is, hiszen nagyon bántották őket a történések. Másnap azonban már másképpen látjuk mindezt, és tovább kell lépni.

– Ha a Sopron ellen 1-0-ra nyerünk, nagyon boldog leszek, hiszen minden mérkőzés nehéz, mert minden találkozó élet-halál harc számunkra. Jó meccset várok egy szervezett, jól összerakott együttes ellen, ami nem lesz egyszerű, ám hétről hétre nem lehet más a célunk, mint az, hogy begyűjtsük a győzelemért járó három pontot. Eltiltottja nincs a Balatonfürednek, azonban Csikós Sándor komoly sérülést szenvedett legutóbb, úgy tűnik, több hónapos kihagyás vár rá.

A BFC hazai pályán esélyes a Sopron ellen
Fotó: Pesthy Márton/Napló

– Ez óriási hiány számunkra, és nemcsak a játéka, hanem emberileg is hiányozni fog a csapatkapitányunk. Remélem, hogy a srácok érte is fognak harcolni szerda délután a Sopron ellen – mondta Borgulya István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!