támogatás

2021.04.21. 11:00

Licit indult Lang Ádám labdarúgó mezére

Az önkormányzat közösségi csoportjában hétfő este Lang Ádám válogatott labdarúgó dedikált mezére lehet licitálni, mely ismételten jótékony célt szolgál.

Szendi Péter

Hebling Zsolt polgármester Lang Ádám válogatott mezével Fotó: Szendi Péter

Korábban egy díszdobozba csomagolt márkás italra lehetett licitálni, melyet a Tankcsapda együttes tagjai írtak alá, majd Bóka Bendegúz kézilabdázó válogatottmezére, melyet minden játékos aláírt.

Hebling Zsolt polgármester megkeresésünkre elmondta, hogy eddig 235 ezer forint adomány jött össze. A falu elöljárója örömmel nyugtázta, hogy a Veszprémben nevelkedett, harmincnyolcszoros válogatott Lang Ádám felajánlotta licitálásra a mezét, melyet csapattársai aláírtak. Ráadásul a sportújságírók beválasztották az év csapatába a ciprusi bajnokságban. További örömhír, hogy a kiváló labdarúgónak nemrégiben született meg második kisfia.

Hebling Zsolt polgármester Lang Ádám válogatott mezével
Fotó: Szendi Péter

Lang Ádám megkeresésünkre elmondta, nem is volt kérdés, hogy a jótékony cél mögé állnak, reméli, a licitálás, ahogy korábban is, most is sikeres lesz. Az meg külön örömmel töltötte el a válogatott játékosait, hogy a befolyt összegből az önkormányzat az időseket kívánja támo- gatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!