Az Öskühöz igazolt Istenes Bence

A Garboda PV Öskü FC közösségi oldala nem hagy kétséget afelől, hogy a tévés műsorvezető ezentúl a csapatot erősíti.

Forrás: Facebook/Garboda PV Öskü FC

Mint írják, remélik, hétvégén már közös sikert ünnepelhetnek az Alsóörs ellen!

Istenes Bence jól mozog

A Garboda PV Öskü elnöke, Hornyák György lapunknak elmondta: a csapat egyik labdarúgója, Hornyák Ádám révén került szóba Istenes Bence leigazolása.

- Ádámmal jóban van a Bence és kérdezte tőle, nem jöhetne le focizni Ösküre. Edzett velünk, és azt kell mondjam, hogy jól mozog, ügyes. Az elmúlt években nem játszott nagypályán, de korábban többször is szerepelt különböző csapatokban – tudtuk meg Hornyák Györgytől, aki elárulta: Istenes Bence a vasárnapi bajnokin húzhat először ösküi mezt. A Garboda PV vasárnap 17 órakor az Alsóörsöt fogadja a megye II 23. fordulójában.

 

Az Öskü jelenleg a második helyen áll a pontvadászatban. A csapat folyamatosan fejlődik, az egyesület az infrastruktúra terén is igyekszik előrelépni, de az utánpótlás létszámhiánya miatt egyelőre nem tudja vállalni a magasabb osztályú szereplést. A megye I-es feljutás később cél a klub életében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!