felkészülési mérkőzés

2021.07.14. 20:35

Veszprémi vereség Csákváron

Az NB III bajnoki rajtjára készülő VLS Veszprém együttese háromgólos vereséget szenvedett a másodosztályú Csákvár otthonában.

Rónai Tamás

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

Az első felkészülési mérkőzésen aratott győzelem után a bakonyiak az NB II-es csákváriak ellen mérték össze tudásukat. A keretből ezúttal sérülés miatt hiányzott Somogyi Richárd, Krebsz Máté és Keresztes Zalán. A VLS az alábbi összeállításban lépett pályára: Héninger – Rédling, Gulyás, Dobsa, Kovács, Takács, Gálfi, Vass, Nagy R., Kotroczó, Major. Cserék: Bonnyai, Burdi, Schőnig, Varga Á., Baldauf, Varga R., Papp, Babos, Bakó, Nagy Á. Edző: Pető Tamás.

Az első játékrészben jól tartotta magát a Veszprém, több lehetőséget is kidolgoztak a kapu előtt, azonban a befejezések már pontatlanok voltak. A csákváriak a kínálkozó helyzeteiket gólra váltották, így a második játékrésznek 2-0-ás előnnyel vághattak neki. A vendéglátók uralták a játékot a teljes sorcserét végrehajtó VLS-sel szemben, és a sok lehetőségükből a 67. percben megszerezték a végeredményt is jelentő harmadik találatot.

Pető Tamás pozitívan értékelte a találkozót, amely jól szolgálta az együttes felkészülését. Pénteken 17 órai kezdettel a szintén NB III-as Iváncsa csapatát fogadja a VLS Veszprém a stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!