megye I

2021.08.30. 14:06

Menetel az Úrkút SK, a sümegiek is második sikerüket szerezték meg

Egy büntető döntött Balatonfűzfőn és Pétfürdőn, az Úrkúti SK és a Tihanyi FC gólparádét rendezett, nem kímélte ellenfelét a Devecser és a most bemutatkozó Tapolca sem. Ez történt a labdarúgó megye I második fordulójában, amelynek válogatottját is összeállítottuk.

Horváth Gábor

Sáringer Dávid (középen) háromszor volt eredményes, és bekerült csapatunkba

Fotó: Penovác Károly/Napló

Előre hozva, még kedden játszották a Herend-Tihany bajnokit, amelyen Henn Márk gyorsan triplázott, a vendégek pedig meg sem álltak tízig (0-10). Henn mellett Slemmer Ádám került be eheti csapatunkba.

A balatonfűzfőiek nagyon értékes sikert arattak, hazai környezetben két vállra fektették az Ajka Kristályt (1-0). A kiegyenlített találkozót Liszi Márk hajrábeli büntetője döntötte el, Radnai Gábor sikeresen őrizte kapuját.

Egy tizenegyes gól esett Pétfürdőn is, ahol az FC Zirc vendégeskedett. A hazaiak Simon Benjamin révén kerültek előnybe, az újonc remekül küzdött, de nem tudott egalizálni.

A devecseri Sáringer Dávid háromszor is eredményes volt, sok helyzetet kidolgozó csapata pedig magabiztosan győzött a Csetény ellen (5-1).

Idegenben tudott nyerni a Sümeg VSE, amely már a negyedik percben megszerezte a vezetést Várpalotán. A VBSK gyorsan fordított és az első félidőt követően 2-1 állt az eredményjelzőn. A szünet után viszont Varga Tamás duplájával a vendégek a maguk javára fordították a találkozót. A sümegiek szezonbeli második meccsükön is sikert arattak.

Sáringer Dávid (középen) háromszor volt eredményes, és bekerült csapatunkba
Fotó: Penovác Károly/Napló

Ahogyan az úrkútiak is, Garai Péter legénysége a kezdősípszót követően gyorsan eredményes volt Gyulafirátóton, és öt találatig jutott az első félidőben. Fordulás után még hatszor voltak eredményesek az úrkútiak, akik két bajnokit követően 17 lőtt és nulla kapott góllal állnak. A vendégektől az egyszer betaláló Uj Tamás, a triplázó Reizinger Bence, valamint a duplázó Horváth Ákos teljesítményét emeltük ki.

Idénybeli első bajnokiját játszotta a TIAC VSE, amely magabiztosan fektette két vállra az újonc Szentantalfát (6-1). A házigazda első találatára mindössze négy percet kellett várni, majd Tóth Marcell gyorsan duplázott, de aztán kakaskodás miatt – a vendég Molnár Kornéllal együtt – a kiállítás sorsára jutott. A tapolcaiaktól az első gólt szerző Péter Bence került be a forduló legjobbjai közé.

A második forduló Napló-válogatottja, kapus: Radnai Gábor (Fűzfői AK). Hátvédek: Uj Tamás (Úrkút), Péter Bence (TIAC), Slemmer Ádám (Tihany). Középpályások: Liszi Márk (Fűzfői AK), Simon Benjamin (Péti MTE), Varga Tamás (Sümeg VSE), Reizinger Bence (Úrkút). Támadók: Henn Márk (Tihany), Sáringer Dávid (Devecser SE), Horváth Ákos (Úrkút).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!