Hibátlanok csatája

2021.09.10. 22:21

A negyedik forduló jön a megyei I-ben

A tabella első négy helyezettje egymás ellen játszik, így igencsak pikáns párharcok várhatóak a labdarúgó megyei I-ben hétvégén.

Horváth Gábor

20210501 Foci Megye I Tihany-Gyulafirátót (fehér) Fotó: Pesthy Márton PM Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Két csapat áll százszázalékos teljesítménnyel három lejátszott találkozót követően jelenleg a foci megyei I.-ben. Az Úrkút SK jó szereplése talán nem meglepetés, a sümegiek kitűnő rajtjára minden bizonnyal kevesebben számítottak.

Az első helyet elfoglaló úrkútiak a harmadik Péti MTE együttesét látják vendégül, s bár a hazaiak az esélyesek, a két sikerrel és egy döntetlennel álló PMTE megnehezítheti a házigazda dolgát. A második pozíciót elfoglaló sümegiek a negyedik Tihanyt fogadják. A címvédő félszigetiek ellenfelükhöz hasonlóan szintén hibátlanok, ám még csak két bajnokin vannak túl. A mérkőzés mindkét fél számára remek erőfelmérő lesz.

Százszázalékos még a TIAC VSE is, az eddig szintén két meccset játszó tapolcaiak a Magyarpolány ellen lépnek szombaton pályára.

A negyedik forduló programja, szombat, 12.30: TIAC VSE–Magyarpolány, 16.30: Ajka Kristály–Várpalotai BSK, Sümeg VSE–Tihanyi FC, Fűzfői AK–Szentantalfa, Herend–FC Zirc, Péti MTE–Úrkút SK.

Vasárnap, 16.30: Balatonalmádi SE–Csetény SE, Gyulafirátót SE–Devecser SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!